2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

A kínai elnökkel tárgyalt Orbán Viktor kormányfő

A koronavírus-járványról és diplomáciai kérdésekről egyeztetett Orbán Viktor kormányfő és a kínai elnök. A miniszterelnök telefonon tárgyalt Hszi Csin-Pinggel. Orbán Viktor egy képet is kitett a közösségi oldalára. Magyarul és angolul is azt írta, "meghívás Pekingből, elfogadva. Újraindítjuk a diplomáciát". Orbán Viktor nem sokkal azt követően beszélt a kínai elnökkel, hogy az Európai Parlament nem támogatta a keleti vakcinákkal beoltottak utazási könnyítését.

  • A kínai elnökkel tárgyalt Orbán Viktor kormányfő

COVID 2/170. Egyeztetés a kínai elnökkel. Újraindítjuk a diplomáciát. Meghívás Pekingből: elfogadva // Phone call with...

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. április 29., csütörtök

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!