2019. december 9.,
hétfő, Natália napja

A Kemény Dénes által életre hívott alapítvány szervezett családi programot

Hír TV

2019. március 31., vasárnap 18:26, frissítve: vasárnap 20:31

A volt vízilabda szövetségi kapitány és elnök, Kemény Dénes által alapított Szülők Háza Alapítvány a Bicskei Gyermekotthonban szervezett családi programot a hátrányos helyzetű gyermekeknek. A szervezet a sikeres életkezdetben segít a fiataloknak.

A Szülők Háza Alapítványt Kemény Dénes hozta létre 2015-ben azzal a céllal, hogy a nehéz helyzetben élő családok, gyerekek integrációját segítse a társadalomban. A korábbi szövetségi kapitány nem véletlenül állt a szervezet mellé.

,,Gyerekkorom óta érzékeny vagyok a hátrányos szituációkra és amikor van a Mikulásgyár, és egyéb kezdeményezések abszolút le a kalappal, de valahogy mindig az jutott eszembe, hogy és holnap mi lesz? A Szülők Háza gondolat a családokkal foglalkozik. Ha a családok rendben vannak, akkor már a gyereknek nem lesz szüksége alkalomszerű segítségre” – mondta a szövetségi kapitány.

Az alapítvány számos programot kínál. Megadja a lehetőséget a fiataloknak, hogy közösségi, sport- és művészeti tevékenységekbe kapcsolódhassanak be, kitörési lehetőséget biztosítva számukra.