2023. 02. 07. Kedd Tódor, Rómeó napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

A kamupártok elleni törvénymódosítás nem korlátozza az ellenzék lehetőségeit

Ismét üzent az ellenzéki pártoknak Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke egységes ellenzékről beszélt a kamupártok elleni törvénymódosításra reagálva.

  • A kamupártok elleni törvénymódosítás nem korlátozza az ellenzék lehetőségeit

A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára hangsúlyozta: az állításokkal ellentétben a kamupártok elleni törvénymódosítás nem korlátozza az ellenzék lehetőségeit.

Gyurcsány Ferenc a szerint viszont nem kell túl sokat foglalkozni az Alaptörvény és választási törvény módosításával. A DK elnöke az ATV műsorában inkább a többi ellenzéki pártnak üzent. Úgy fogalmazott, a törvénymódosítás a teljes összefogásra sarkallja az ellenzéket, bár szerint még vannak kételkedők.

Az ellenzék ugyanúgy támadja a kormányt, mint tavasszal, de több kérdésben is a jogszabályok által előírt határidőt kell betartani - jelentette ki a Miniszterelnökség parlamenti államtitkár Magyarország Élőben című műsorunkban. Orbán Balázs elmondta, a kamupártok elleni törvénymódosítás is azért került most a parlament elé, mert a szabályok szerint ilyen típusú változtatást nem lehet végrehajtani a választásokhoz közeli időpontban.

A politikus arra hívta fel a figyelmet: az ellenzék állításaival szemben a törvénymódosításnak az a célja, hogy a kamupártok a következő választáson ne indulhassanak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Bizarr magyar ételpárosítások

Radar - Bizarr magyar ételpárosítások

Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás, mindenkinek vannak furcsa étkezési szokásai. És most ne arra gondoljanak, hogy valaki jobb kézzel fogja a villát vagy hidegen eszi a pörköltet. Juhász Milán kollégánk összegyűjtötte a legszokatlanabb ételkombinációkat.
Radar - Életet mentett a SzívCity

Radar - Életet mentett a SzívCity

Az applikáció egy virtuális közösség, melynek tagjai készek megmenteni azokat az embereket, akiknek a szíve közterületen áll meg. Ezúttal egy 60 év körüli férfi köszönhette életét az alkalmazásnak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A baloldali pártok szabadulnának a DK-tól és vezetőjétől

A baloldali pártok szabadulnának a DK-tól és vezetőjétől

Gyurcsány Ferenccel nem lehet összefogni - már ezt állítja a DK korábbi szövetségese, a Jobbik. Az MSZP antidemokratikusnak, a Momentum pedig hazugnak nevezte a pártot. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint azonban a korábbi összefogás többi pártja a Momentumon kívül nem tud alternatívát kínálni a választóknak, Gyurcsány Ferenc egyedül fogja leuralni a baloldalt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!