2020. október 19.,
hétfő, Nándor napja

A kampány legnagyobb gyűlésére készül a Fidesz

2014. március 23., vasárnap 12:38, frissítve: vasárnap 13:03

A kampány legnagyobb választási gyűlését tartja jövő szombaton a Fidesz – mondta a párt társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója, Nyitrai Zsolt.

A rendezvény délután három órakor kezdődik a Hősök terén. Beszédet mond a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke, Pásztor István, valamint Joseph Daul, az Európai Néppárt új elnöke is, akinek ez lesz az első külföldi szereplése. Utolsóként Orbán Viktor miniszterelnök szól majd az összegyűltekhez.

Nyitrai közölte: a Civil Összefogás Fórum vezetői arról tájékoztatták, hogy jövő szombaton minden idők legnagyobb Békemenetének résztvevőivel csatlakoznak a Fidesz nagygyűléséhez.

„A 2014-es választási kampány legnagyobb választási gyűlése lesz jövő héten szombaton 15 órától a Hősök terén, és egy mosolygós, vidám, fiatalos, tavaszi összejövetelre készülünk, ahova nagyon-nagyon sok családot is szeretettel várunk. Arra kérünk minden szimpatizánst és önkéntest, hogy vegyen részt jövő szombaton a Békemeneten, majd azt követően három órától a Hősök terén a Fidesz és a KDNP választási nagygyűlésén, ahol beszédet mond Orbán Viktor” – fogalmazott Nyitrai Zsolt.

Forrás: Hír TV