2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

A Jobbik megyei listáján szerepel Kulcsár Gergely

Ragaszkodik a Jobbik a holokauszttagadó Kulcsár Gergelyhez. A politikus, aki korábban leköpte a Duna-parti holokausztemlékművet, és Facebook-oldalán aberrációnak nevezte a homoszexualitást, augusztusban jelentette be, hogy önkormányzati képviselő-jelöltként indul Debrecenben, a Momentum, az LMP és a Jobbik támogatásával.

  • A Jobbik megyei listáján szerepel Kulcsár Gergely

Néhány nappal később a kritikák hatására ugyan visszalépett, most azonban - a valasztas.hu tanúsága szerint - a Jobbik Hajdú-Bihar megyei listájának második helyén tűnt fel. Ez azt jelenti, hogy jó esélye van bekerülni a megyei közgyűlésbe.

Kulcsár antiszemita megnyilatkozásainak hosszú a lajstroma: a holokausztot „kamukausztnak” nevezés mellett az egyik legemlékezetesebb akciója az volt, amikor a vészkorszak áldozatainak emlékére állított Duna-parti emlékmű mellett bele­köpött a zsidók Dunába ölését szimbolizáló cipőkbe. Kulcsár volt az is, aki párttársai­nak horogkereszttel kívánt boldog új évet, 2012 őszén pedig a halálbüntetés visszaállítását szorgalmazta.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!