2023. 01. 28. Szombat Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

41. AGROmashEXPO Kiállítás - Szabad Föld - A magyar vidék la

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A Jobbik az euroszkeptikusokat erősítené

A Jobbik válik a második erővé az európai parlamenti választáson – erre számít a radikálisok alelnöke.

Az EP-listán második Balczó Zoltán szerint pártja jelenleg nem akar kilépni az EU-ból, népszavazási kezdeményezésük Magyarország csatlakozási szerződésének felülvizsgálatára vonatkozik. A kampányban ugyanakkor azt mutatja majd be a Jobbik, hogy nem éri meg Magyarország számára a tagság.

„Világossá fogjuk tenni mérlegszerűen és tételekkel, hogy miért nem igaz az az állítás, hogy Magyarország pénzügyileg, gazdaságilag egyértelműen a csatlakozásnak a nyertese. (…) Tételesen bizonyítjuk azt, hogy ez a szaldó negatív, és világossá kívánjuk tenni azt, hogy van alternatíva” – közölte a Jobbik alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!