2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 03:00

Belföld

A Jobbik állásfoglalást kér az Együtt–PM-től

Állásfoglalást kér a baloldali pártoktól a Jobbik az Együtt–PM társelnökének a Büntető törvénykönyv módosítására vonatkozó törvényjavaslatával kapcsolatban.

Szabó Tímea decemberben nyújtotta be azt a törvényjavaslatot, amely lehetővé tenné, hogy az a nő, aki gyermekét a szülés alatt vagy közvetlenül utána megöli, a jövőben enyhébb büntetést kapjon, mint amilyen büntetési tételt jelenleg megfogalmaz a Btk.

„Úgy gondoljuk, hogy ez kegyetlen javaslat, és egy olyan képviselőtől beterjeszteni, aki édesanya is, különösen nagy szégyen. Éppen ezért Sneider Tamás alelnökünk már korábban is lemondásra szólította fel Szabó Tímeát, ezt most meg tudom erősíteni, és várjuk az MSZP és az Együtt–PM reakcióját is a beterjesztett javaslattal kapcsolatban” – mondta Dúró Dóra, a radikális párt szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!