2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

A héten kezdődik az egészségügyi dolgozók tesztelése

Folyamatos a tesztelés országszerte és a héten elindul az egészségügyi dolgozók szűrése is – közölte a Semmelweis Egyetem rektora a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában. Merkely Béla elmondta: az egyetemek egy úgynevezett őrszem funkciót működtetnek, amelynek az a lényege, hogy megfigyelik a növekvő betegszámot és a járvány terjedését. A professzor hozzátette: a csendes időszakban is folyamatosak voltak a szűrések, a második hullámra készülve pedig országszerte több helyen fokozzák a mintavételek gyakoriságát.

  • A héten kezdődik az egészségügyi dolgozók tesztelése

Merkely: A második hullámot rutinosabban tudjuk kezelni

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!