2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Esztike gyűrűje 11:05

Belföld

A Gój Motorosok szerint Szanyi tisztességtelen volt

Az Európai Parlament kontójára vendégelte meg a Gój Motorosokat a szocialista Szanyi Tibor Brüsszelben. Az ellátás és az ellenzéki politikus viselkedése nem nyerte el a meghívottak tetszését.

Az egyesület elnöke, Mészáros Imre a Facebookon közzétett úti beszámolójában azt írta: a szállodában megvárakoztatták őket, majd egy olyan étteremben vacsoráztak, ahol csak menü volt. A brüsszeli kiruccanás előzménye egy fogadás volt: Szanyi Tibor és a Gój Motorosok vezetője tavaly szeptemberben abban állapodott meg, hogy ha a baloldal nyeri a parlamenti választást, akkor Mészáros Imre látja vendégül a szocialista politikust és csapatát, ha pedig a Fidesz újra kétharmaddal győz, akkor Szanyi Tibor állja a számlát. Úgy egyeztek meg, hogy a brüsszeli látogatásról egy ideig nem beszélnek a sajtónak, de Mészáros Imre megtörte a hallgatást, mert szerinte Szanyi Tibor tisztességtelen volt.

– Mondtam neki, hogy adjon 600 eurót elszámolásra, a Gyurival elszámolunk, szerintem ő egy korrekt ember, fejenként 50 euró, Brüsszelben nem egy nagy összeg, abból lehet, egy étel, ital, belefér. És ezt nem volt hajlandó. És a továbbiakban közölte, hogy a sajtóval ne álljak szóba. És mondtam, hogy Tibor! Ha ember tartja a szavát, a fogadást, akkor ez rendben van. Ha nem, akkor állok a sajtó rendelkezésére. Ezért vagyok itt – mondta Mészáros Imre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A NATO már bevetésre alkalmas erőket szervez

A NATO már bevetésre alkalmas erőket szervez

Ön szerint nevezhető az megelőzésnek, ha a NATO különböző nemzetiségű katonákból akar Ukrajnába szervezni úgynevezett gyorsreagálású hadtestet? Mert Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára kicsinyítve a tervezett akciót, annak minősítette.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!