2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 11:05

Belföld

A frissen alakult Tisza Párt és újdonsült vezetője körül egyre több botrányos eset lát napvilágot + videó

Feltételeket szabott a köztévé EP-választási vitájáról, végül mégis megfutamodott előle Magyar Péter - írja a Magyar Hírlap.

  • A frissen alakult Tisza Párt és újdonsült vezetője körül egyre több botrányos eset lát napvilágot + videó

Közösségi oldalán szabott feltételeket a köztévének Magyar Péter az EP-választási vitájáról. Azt írta: nem fogadja el a meghívást, ha nem élőben, vagy nem főműsoridőben zajlik, de válogatott volna a résztvevő pártok közül is. Állírása szerint csak így folyhat érdemi vita.

Az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadója szerint nem lehet egy jelölt kénye-kedve szerint rendezni vitaműsort.

Fricz Tamás, kutatási tanácsadó, Alapjogokért Központ: "No, most azért az nem úgy megy, hogy akkor mindent megszabok, és akkor csak utána állok rendelkezésre. Nem. Itt kompromisszumokat kell kötni annak főleg, aki szeretné ezt. Kapott lehetőséget, alkalmazkodott a Magyar Televízió. Mi kell még több?"

Sokak szerint nem véletlenül kerüli a nyilvános szembesítést, hiszen sorra kerülnek elő a személyéhez és pártjához köthető botrányok.

Például Magyar Péter egyik szoros bizalmasáról az derült ki, hogy milliárdos piramisjátékban érintett. A Magyar Nemzet írta meg, hogy Magyar Péter gazdasági vezetője, barátnőjének édesanyja börtönben is ül egy olyan ügyben, ahol magyar családokat károsított meg több száz millió forinttal.

Deák Boldizsár, alelnök, Tisza párt: "Az új törvény szerint már 71 körzetbe kell indítani ahhoz, hogy - minimum! maximuma 106 - hogy országos listát tudjunk állítani. Mi ezen dolgozunk most. Jelentem jól haladunk."

És ő, Deák Boldizsár, a Tisza Párt egyik alapítója. A Metropol szerint ő is hasonlóan kétes ügyletekbe keveredett.

A károsultak bírósági dokumentumokat, nyomozati vallomásokat juttattak el a laphoz. Ezekből kiderül, hogy Deák személyesen vagy a feleségét felhasználva vett részt az 1200 embert megkárosító összesen 8 milliárdos piramisjátékban. A Tisza alapítójának szerepe az volt, hogy hamis ingatlan jelzálogot biztosítson a kicsalt pénzek nem létező „fedezeteként”. Az áldozatokkal pedig kamuszerződéseket kötöttek, amin sokszor nem létező a helyrajzi számok szerepeltek, de aláírások hamisítása is szerepel a bűnlajstromon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Nem volt teljesen elégedett csapata játékával Luciano Spalletti, a címvédő olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint együttesének sokkal határozottabban kell majd futballoznia csütörtökön, a spanyol csapat ellen, mint tette azt szombaton este Albániával szemben a németországi Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!