2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az ezüstcsapat és a '38-as világbajnoki döntő 03:00

Belföld

A fővárosi közlekedés kudarcaira világítottak rá Karácsony Gergely kihívói + videó

Smart Budapest díjjal tüntette ki Karácsony Gergely a VIII. kerületi parkolási rendszert. Józsefvárosban nemrég drágult meg a parkolás, ráadásul a helyek száma egyre fogy.

  • A fővárosi közlekedés kudarcaira világítottak rá Karácsony Gergely kihívói + videó

"Karácsony Gergely jól ismeri a Budapesten működő parkolási maffiát" - egyebek között erről beszélt Vitézy Dávid, az LMP főpolgármester-jelöltje a Szabad Európa Címlap című műsorában. A politikus emlékeztetett arra is, hogy Budapest vezetője korábban egy kiszivárgott hangfelvételen azt mondta, hogy ha visszamegy Zuglóba, akkor ott elássa őt a baloldali maffia.

Vitézy Dávid hozzátette: a hármas metró felújításával kapcsolatban is problémákat lát. A jelölt szerint ebben az ügyben nem történt teljes vizsgálat, és ezzel azok foglalkoznak, akik még mindig fővárosi pozíciókat töltenek be.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szintén rávilágított a fővárosi közlekedés problémáira:

"A főpolgármesternek köszönhetően akkora a dugó, mintha egész Budapest egy nagy közös parkoló lenne. Közben pedig azt híreszteli, hogy kevesebb a dugó mint négy éve. Naponta budapestiek ezrei és tízezrei rostokolnak az utakon, és már nemcsak munka előtt és után, hanem egész nap."

Szentkirályi Alexandra március végén indította el kampányát, amiben felsorolja, hogy Karácsony Gergely milyen ígéreteket tett a budapestieknek. A politikus kiemelte: nem vesztegethet újabb öt évet a város olyan kamuígéretekre, mint például a pesti fonódó villamoshálózat, a kevesebb dugó és a nyugdíjasoknak járó 20 ezer forintos rezsitámogatás.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!