2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Belföld

A főváros helyett az önkormányzatok pótolják a szemeteseket

Korábban mintegy háromezerrel csökkentette az utcai szemetesek számát a Karácsony Gergely vezette főváros. Ezek hiányát az önkormányzatok is megérezték, ezért több köztéri kukát szereltettek fel, a főváros helyett. Habár a pótlás elkezdődött, még mindig több szemetesre lenne szükség.

  • A főváros helyett az önkormányzatok pótolják a szemeteseket

Az elmúlt két évben a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. mintegy 150 kukát szerelt le Terézvárosban. A VIII. kerületben ennél is több kuka tűnt el, a szeméttárolóknak csaknem a fele.

A VI. kerületi önkormányzat eddig 84 új kukát helyezett ki a kerületbe, ami habár a főváros dolga lenne, sokkal fontosabb számukra, hogy tiszta legyen a kerület - írta meg a Magyar Nemzet.

Karácsony Gergely mindennel foglalkozik, csak a főváros üzemeltetésével és fejlesztésével nem - ezt már a Fidesz fővárosi képviselője mondta. A képviselő szerint már a baloldal is beismerte hogy hiba volt eltávolítani a kukákat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!