2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

A főváros elmutyizta volna a villát

Újabb korrupció a fővárosban: áron alul akarták eladni a Normafa mellett álló Haggenmacher-villát - erről írt a Magyar Nemzet. A lap arról számolt be, az Isten-szeme fogadó néven ismert ingatlan értékét már két évtizede is másfél milliárd forintra becsülték, a baloldali fővárosi vezetés most mégis négyszáz millióért akarta eladni. Fürjes Balázs egy előterjesztést készített a kormánynak, amelyet elfogadva az állam él elővásárlási jogával, így köztulajdonban maradhat az épület.

  • A főváros elmutyizta volna a villát

 

A teljes cikk itt olvasható!

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!