2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

A cipész szerencséje

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A főrendőrt is elérte a gyanú

V. László után G. Imrét, a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni volt főosztályvezetőjét is bűnszervezet tagjaként elkövetett vesztegetéssel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség.

Bűnszervezet tagjaként elkövetett vesztegetéssel gyanúsította meg G. Imrét a Központi Nyomozó Főügyészség a rendőrségi korrupciós ügyben. A Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni volt főosztályvezetője június óta van előzetes letartóztatásban. G. Imre jogi képviselője, Zsurkán Béla tájékoztatása szerint védence panasszal élt és vallomásában megalapozatlannak tartja a gyanúsítást.

Korábban Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője már sejteni engedte, hogy esetleg a nem túl távoli jövőben a V. László ügye kapcsán letartóztatott rendőrökkel is közlik majd, hogy bűnszervezet tagjaiként elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják őket. Fazekas kijelentette azt is, hogy a gyanúsítás módosításában nevesítették V. László jelenleg házi őrizetben lévő bűntársát, valamint utalásszerűen azokat a rendőröket, akiket az ügyben gyanúsítottként már kihallgattak.

Mint arról beszámoltunk, G. Imre és H. Lajos állítólag hamis információk ás vallomások gyártásával növelte V. Lászlóban a fenyegetettség érzését, hogy több pénzt csikarjanak ki tőle.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!