2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Radar 23:30

Belföld

A Fidesz frakcióvezetője tette helyre Gyurcsány Ferencet

Kocsis Máté Orbán Viktor Facebook-bejegyzése alatt tette helyre Gyurcsány Ferencet - vette észre a Magyar Nemzet.

  • A Fidesz frakcióvezetője tette helyre Gyurcsány Ferencet

A Demokratikus Koalíció elnöke az ukrán elnökkel való találkozó kapcsán a kormányfő posztja alá azt írta: a miniszterelnök nem a béke, hanem Putyin oldalán áll, aki háborús bűnös és gyilkos. A gyilkossal pedig nem békét kell kötni, hanem megbüntetni. Válaszul a Fidesz frakcióvezetője emlékeztette a DK elnökét arra a magánvacsorára, melyet Moszkvában egy ukrán étteremben fogyasztott el a Putyin házaspárral. Egyúttal arra kérte Gyurcsány Ferencet, adjon számot a beszélgetés tartalmáról - írja a lap

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!