2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

A DK szerint jól tette Vadai Ágnes, hogy elfogadta a Jobbik meghívását

Vadai Ágnes jól tette, hogy részt vett a Jobbik által is szervezett jászberényi lakossági fórumon - jelentette ki a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője. Arató Gergely szerint ezzel az volt a cél, hogy helyi szinten jó együttműködés alakuljon ki az ellenzéki pártok között. Korábban a Jobbik nőimitátornak nevezte a Vadai Ágnest.

  • A DK szerint jól tette Vadai Ágnes, hogy elfogadta a Jobbik meghívását

Ezen a héten sztárvendégként jelent meg és tartott előadást a DK-s politikus a Jobbik lakossági fórumán.

Az a Vadai Ágnes, aki szerint 2006 őszén a „csőcselék” gyújtotta fel a TV-székházat és táborozott a Kossuth téren. Mondta azokról akik között jelentős számban jobbikos szimpatizánsok is voltak.

Végre a jelennel és a jövővel kellene foglalkozni. A Jobbik ezt is teszi folyamatosan - ezt a Jobbik frakcióvezető-helyettese mondta híradónknak. Szilágyi György szerint attól függetlenül, hogy nem értenek egyet minden emberrel az a céljuk, hogy egy széleskörű párbeszéd folyjon az országban.

A Demokratikus Koalíció képviselője szerint Vadai Ágnes jól tette, hogy részt vett a jászberényi lakossági fórumon.

Én azt gondolom, hogy ott egy helyi együttműködés van, és ennek keretében hívták meg Vadai Ágnest, szerintem jól tették, hogy meghívták, és jól tették, hogy elment.

Mondta mindezt Arató Gergely úgy, hogy 2012-ben még Gyurcsány Ferencet erkölcsi hullának, Vadai Ágnest pedig nőimitátornak nevezte Pörzse Sándor, aki akkor még a Jobbikban politizált.

Korábban az Origo szellőztette meg, hogy a Jobbik eddig nyíltan vállalta Gyurcsány ellenességét, bár az utóbbi hónapok tüntetéseiből az is látszik, hogy a Sneider Tamás pártja egyre inkább a baloldallal szövetkezik.

Januárban például a parlament lépcsőjén a Jobbik is ott állt az esküt tevő ellenzékiek között.

A Jobbik eddig – nemzeti ünnepen – még nem mutatkozott együtt az ellenzékkel, de március 15-én Jakab Péter kijelentette, hogy most megszületett az ellenzéki összefogás.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Magyar Péter háborúpárti. Háborúpárti külföldi támogatói vannak, és háborúpárti partnereket keres külföldön. Magyar Péter ezért a legdurvább háborús retorikát képviselő Európai Néppárthoz akar csatlakozni - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a kormánypárt közösségi oldalára feltöltött videóban. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!