2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Belföld

A borsodiak visszautasítják a rasszista vádat

Értelmezhetetlen az MSZP magyarázkodása a borsodi választás után - ezt mondta a Hír TV-nek a roma polgárjogi aktivista. A szocialisták elnökhelyettese kedden azzal indokolta, hogy Bíró László mögé sorakoztak fel, hogy Borsodban sok rasszista van.

  • A borsodiak visszautasítják a rasszista vádat

Rasszistának nevezte a borsodi emberek egy részét az MSZP alelnöke az ATV-ben. Komjáth Imre ezzel magyarázta hogy az ellenzék miért sorakozott fel a Jobbikos politikus mögött. A szocialisták elnökhelyettese szerint egyébként Bíró László helyben nem is volt ellentmondásos.

Értelmezhetetlen a szocialista politikus magyarázkodása- reagált az elhangzottakra a Hír TV által megkérdezett roma polgárjogi aktivista.

Gyűlöletre nem lehet alapozni egy kampányt, ez is kiderült vasárnap- mondta az ózdi Fidesz frakcióvezetője. Csuzda Gábor minden borsodi nevében visszautasította a baloldali kijelentéseket.

A politikus hozzátette: a választók értékelték Koncz Zsófia pozitív tervekre épülő kampányát, így a fideszes jelölt összességében, több mint 1 százalékkal jobb eredményt ért el, mint édesapja 2018-ban.

Kapcsolódó anyagok:

Lecigányozta Koncz Zsófiát a Jobbik

Nyíltan cigányozta a Jobbik ceglédi elnöke Koncz Zsófiát

A Fidesz szavazóit sértegette a balliberális oldal

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

„Miután kidühöngte magát, talán ön is érezte, ezzel jócskán túllőtt a célon” - fogalmazott a Jobbik volt elnöke. A visszavonult politikus felhívta Borisz Filatov figyelmét arra, hogy polgármesterként szavainak súlya van, amiért felelősséget kell vállalni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!