2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Belföld

Lecigányozta Koncz Zsófiát a Jobbik

Ki kellene zárnia a Koncz Zsófiát lecigányozó politikusát a Jobbiknak. Ezt mondta Horváth Lászlóról a Liberális párt első embere. A ceglédi jobbikos elnök a választás után azt írta közösségi oldalán: a Fidesz sosem győzne a cigányok nélkül, és ki honnan jött, úgy kapja a támogatást.

  • Lecigányozta Koncz Zsófiát a Jobbik

Az ellenzéki pártok a rasszista és több antiszemita kijelentése ellenére is határozottan kitartottak Bíró László mögött. Arra hivatkozva, hogy a Jobbikos politikus megnyilvánulásaiért bocsánatot kért.

A Jobbik pártelnöke az elhangzottak ellenére nem gondolja, hogy párttársa lecigányozta volna a Fideszes politikust. Jakab Péter az ATV -ben egyetlen szóval sem említette, hogy vizsgálatot indítana az ügyben, vagy felelősségre vonná Horváth Gábort.

A Liberális párt szerint a Jobbiknak ki kellene zárnia cigányozó politikusát.

A borsodi cigányvajda korábban a Hír TV-nek azt mondta: ők már jó ismerik a Jobbikos politikusokat.

A botrányban a liberálisokon kívül az összes többi ellenzéki párt hallgat.

Kapcsolódó anyagok:

Nyíltan cigányozta a Jobbik ceglédi elnöke Koncz Zsófiát

A Fidesz szavazóit sértegette a balliberális oldal

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk!

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk!

A kampányt berúgtuk – írta közösségi oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök bejegyzéséből kiderült, hogy elérkezett országjárásának első állomására, Nemesgörzsönybe.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!