2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Nyíltan cigányozta a Jobbik ceglédi elnöke Koncz Zsófiát

„Sose győznétek a cigányok nélkül, de hát ki honnan jött, úgy kapja a támogatást” – írta a néppártosodó Jobbik ceglédi elnöke.

  • Nyíltan cigányozta a Jobbik ceglédi elnöke Koncz Zsófiát

A Mandiner helyi forrásai megerősítették azt, amit a minap Petri Ádám már leírt: a Jobbik a kampányban is végig cigányozta a Fidesz jelöltjét a személyes választói találkozások alkalmával. A PestiSárcok szúrta ki, hogy Horváth Gábor, a Jobbik ceglédi elnöke a borsodi bukta után közösségi oldalán keveredett irodalmi stílusúnak aligha mondható párbeszédbe a Nagykőrös Info nevű Facebook-oldal moderátorával. 

Horváth Gábor azt írta: 

„mától Borsod Washington mellé zárkózik olasz trikolórban. Sose győznétek a cigányok nélkül, de hát ki honnan jött, úgy kapja a támogatást”.

Ez teljesen egyértelmű célzás volt Koncz Zsófiára, hiszen róla köztudott, hogy 2017-től Magyarország washingtoni nagykövetségén dolgozott külpolitikai munkatársként. A második mondat pedig az elsőhöz kapcsolódva félreérthetetlen utalás arra, hogy a jobbikos politikus cigánynak tartja Koncz Zsófiát, aki csak a származása miatt, a cigányok segítségével győzhetett.

A ceglédi Jobbik-elnök pár órával később egy külön bejegyzést is szentelt a szerencsi buktának. Ebben gyakorlatilag megismételte rasszista téziseit: vagyis, hogy magyar ember csak akkor szavazott a Fideszre, ha a NER haszonélvezője. A többi támogató zöme pedig nyilván cigány volt. Tehát a Fidesz az a cigányok pártja – szűrhető le a következtetés a Jobbik fajelméletet hirdető politikusának szavaiból.

Mandiner

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orosz légicsapás érte Odesszát

Orosz légicsapás érte Odesszát

Legkevesebb hárman sebesültek meg hétfőn reggel Odessza városában, amikor orosz rakétatámadás ért egy polgári infrastrukturális létesítményt.
EB: Csúcstartó lett Csoboth Kevin

EB: Csúcstartó lett Csoboth Kevin

Csoboth Kevin 99 perc 32 másodpercnél született góljával a labdarúgó Európa-bajnokságok történetének rekorderévé vált a rendes játékidőben legkésőbb esett találatok szerzőinek örökrangsorában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!