2023. 10. 02. Hétfő Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

A bohóc „támadása” miatt újabb lépéseket tesz az Együtt-PM

Az országos rendőrfőkapitányhoz fordul a Bajnai Gordon vezette Együtt–PM a hatvani bohóc miatt.

Kifogásolják, hogy a volt miniszterelnök lakossági fórumának helyszínén annak ellenére sem volt rendőri biztosítás, hogy oda ellentüntetést jelentettek be. A szövetség úgy gondolja, hogy rendőri mulasztás történt, ezért azonnali vizsgálatot követelnek az országos rendőrfőkapitánytól.

Bajnai Gordon egy lakossági fórumra érkezett Hatvanba, amikor a demonstrálók közül egy bohócruhába öltözött férfi odaszaladt. A volt miniszterelnök egyik testőre erőszakkal próbálta távol tartani. Komolyabb sérülés nem történt, és feljelentést sem tett senki. Az Együtt–PM közleménye szerint a bohóc rátámadt Bajnaira. A tüntető viszont ezt cáfolta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!