2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

A baloldal amatőrnek tartja Falus eddigi kampányát

A baloldal is meghökkent Falus Ferenc sajátos megnyilvánulásain. A Párbeszéd Magyarországért társelnöke szerint a volt tiszti főorvos egyelőre rosszul kampányol a főpolgármesteri székért. A Bajnai-pártban nem tartanak attól, hogy Falus rontja a baloldal esélyeit vidéken. Az LMP főpolgármester-jelöltje nem nevettetné ki magát és pártját egy vödör jeges vízzel.

A balliberális pártszövetségben elemezték Falus Ferenc kommunikációs baklövéseit, de a tanulságokról és a teendőkről mindenki hallgat. A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy a közös főpolgármester-jelöltet néhány napig pihentetik és tréningezik. Az Együtt–PM Szövetség ügyvezető társelnöke az újsághírt valótlannak nevezte, de azt elismerte, hogy az ő részvételével háttérstáb dolgozik Falus Ferenc nyilvános megjelenésein.

– Én azt vallom – bár kampányszakemberként is dolgoztam –, hogy a kampányról nem beszélni kell, hanem csinálni. Egy dolog biztos: kicsit jobban, mint az elmúlt napokban sikerült. Én ezért mindent meg fogok tenni és megtettem az elmúlt napokban – mondta korábban Szigetvári Viktor.

A Bajnai-párt elnökségi tagja szerint Falus Ferenc képességeivel nincs baj. Berkecz Balázs szerint nem fenyeget az a veszély, hogy a főpolgármester-jelölt vitatható megnyilvánulásai rontják a baloldal esélyeit vidéken. „Azt gondolom, hogy az emberi oldalát mutatta meg ebben a videóban, a maga bájával ennek a dolognak. Nyilván sikerülhetett volna profibban is ez a felvétel.”


Falus házi videóján egyesek megdöbbentek, mások mulattak. Tarlós István baloldali kihívója rövidnadrágban, zokniban és műanyag papucsban várja, hogy nyakon öntsék egy vödör jeges vízzel. Az unokát elfelejtették felkészíteni a mutatványra, a kisfiú a hideg víztől zokogni kezdett, miközben a háttérben Falus Ferenc kedvenc állata, a ló rugdossa az abrakos vödröt. A volt tiszti főorvos magát is lóhoz tartja hasonlatosnak, amely – és most Falus Ferencet idézzük – egy „nagyon kedves, nagyon unalmas, tulajdonképpen nem okos állat”. A Párbeszéd Magyarországért Párt társelnöke, aki politológusként a választói magatartást kutatta, nem mondta meg, hogy mire lehet még számítani Falus Ferenctől a kampányban.

– Szerintem Falus Ferenc jó jelölt, akinek eddig rossz kampánya volt. Azt remélem, hogy az elmúlt napok egyeztetései után egy jó jelölt jó kampányával fognak találkozni.
– Mik az új kampánytanácsok?
– A jó kampány onnan ismerszik meg, hogy a választópolgárok találkoznak vele. A belső titkokat szerintem kár lenne elárulni, de biztos vagyok abban, hogy a kezdeti hibákat – amelyek kétségtelenül léteztek – gyorsan korrigálni fogják – nyilatkozta a Hír TV-nek Karácsony Gergely.

Az LMP-s Csárdi nem nevettetné ki magát

Az LMP főpolgármester-jelöltje kihagyja a jegesvödör-kampányt. „Nem hiszem, hogy azzal tudok az LMP-nek, azoknak az elveknek, amelyeket képviselek, nagyobb népszerűséget hozni, ha hülyét csinálok magamból. Ezt meghagyom másoknak" – nyilatkozta Csárdi Antal.

A mobiltelefonnal készített kisfilmet több mint 175 ezren látták már a legnagyobb internetes videómegosztó oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!