2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Belföld

A 15 éves fiúkat elcsábító B. Zsolt közeli kapcsolatot ápolhat a Soros-szervezet főmunkatársával

Jó viszonyt ápolhat a Helsinki Bizottság főmunkatársával a fiatal fiúkat elcsábító B. Zsolt. A pedagógiai asszisztensnek közvetlen kapcsolata lehet Léderer Andrással, aki több melegfelvonuláson készített videójában is feltűnik, sőt még interjút is adott neki. Az Origo azt írja, hogy emiatt állíthatta korábban a hódításaival kérkedő férfi, hogy ingyen és szívesen képviseli őt a Soros-szervezet.

  • A 15 éves fiúkat elcsábító B. Zsolt közeli kapcsolatot ápolhat a Soros-szervezet főmunkatársával

Egy hete robbant a Krúdy Gyula Általános Iskola pedagógiai asszisztensének botránya. B. Zsolt egy videóban azzal kérkedett: egy 15 éves fiú diák a szeretője. Egy másik felvételen arról is beszélt, hogy a 14 évesek hajtanak rá.

B. Zsolt videóiban kifejtette: nem követ el törvénytelenséget, ha 14 éven felüliekkel kezd viszonyt.

Több videójában a jogait hangsúlyozta, azonban a pedagógusként előírt kötelezettségei – a gyermekek jólétének és fejlődésének biztosítása – fel sem merültek

Habár az azóta állásától megfosztott pedagógiai asszisztens korábban azzal érvelt, hogy több szervezet, köztük a TASZ, a Helsinki Bizottság, vagy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete is mellette áll, később visszakozott. Az ügy kirobbanása után ezek a szervezetek is sorra elhatárolódtak B. Zsolttól.

Miközben a Helsinki Bizottság sem vállal közösséget Bite Zsolttal, vannak erősen arra utaló jelek, hogy

a pedofil botrányba keveredett iskolai alkalmazottnak közvetlen kapcsolata lehet a Soros-szervezettel

- számolt be az Origo. A portál szerint erről tanúskodik a B. Zsolt Youtube-csatornájára feltöltött videó is, amely a 2009-es budapesti melegfelvonulást örökítette meg.

A videón látható egy interjú Léderer Andrással, aki jelenleg a Helsinki Bizottság főmunkatársa. A Soros-aktivista láthatóan kötetlenül beszélget B. Zsolttal. Sőt az egy évvel korábban készült videójában is szerepel, ott még Horn Gábor SZDSZ-es politikus oldalán.

A pedagógus asszisztenst szexuális visszaélés gyanújával és kiskorú veszélyeztetése miatt is feljelentették, ellene a Nemzeti Nyomozó Iroda gyermekpornográfia gyanújával indított nyomozást.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!