2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Csak csonthalom?

Következik:

Napi aktuális 04:00

Belföld

Szijjártó Péter: A békepárti politikát megpróbálják megakadályozni

Tárgyalással, a diplomáciai csatornák újranyitásával, párbeszéddel sokkal nagyobb esély van a béketeremtésre, mint az eddigi fegyverszállításokra, szankciókra, a diplomácia megtagadására alapuló stratégia esetében - hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott telefoninterjújában. Szijjártó Péter: A békepárti politikát megpróbálják megakadályozni
Továbbra sem tágít a hőség + videó

Továbbra sem tágít a hőség + videó

Kitart a rendkívüli hőség, országszerte hőségriadó van érvényben. Megteltek a balatoni strandok, Budapesten pedig a párakapuk alatt hűsölnek az emberek. Vasárnapra extrém erős UV-B sugárzásra figyelmeztet a HungaroMet. 2024. július 13.
Kevesen voltak kíváncsiak Magyar Péterre az EFOTT fesztiválon

Kevesen voltak kíváncsiak Magyar Péterre az EFOTT fesztiválon

Magyar Péter kiment a fiatalok egyik kedvenc fesztiváljára, az EFOTT-ra – derült ki a politikus közösségi oldalán megosztott élő videójából. Azonban a testőrein túl alig néhány tucatnyian voltak kíváncsiak a politikus panelbeszélgetésére. 2024. július 13.
Hevesebb zivatarok várhatók a vasi és zalai járásokban

Hevesebb zivatarok várhatók a vasi és zalai járásokban

Hevesebb zivatarok veszélye miatt másodfokú (narancs) riasztást adott ki Vas és Zala vármegye egyes járásaira a HungaroMet Zrt. szombat délután. 2024. július 13.
Ferencz Orsolya: Európának közös űrkutatási stratégiára van szüksége

Ferencz Orsolya: Európának közös űrkutatási stratégiára van szüksége

Európának közös stratégiára és szabályozásra van szüksége az űrkutatás terén - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) űrkutatásért felelős miniszteri biztosa szombaton az Országházban. 2024. július 13.
Megújult a csónakkikötő Balatonudvariban + videó

Megújult a csónakkikötő Balatonudvariban + videó

A beruházás a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. és a Magyar Országos Horgász Szövetség finanszírozásával valósult meg. 2024. július 13.
Nagyon fontosak a minőségi szolgáltatások is a különböző strandoknál + videó

Nagyon fontosak a minőségi szolgáltatások is a különböző strandoknál + videó

A legtöbb pontot elért fürdőhely a "Diási Játékstrand" lett. 2024. július 13.
Harmadfokú, vörös riasztás lesz érvényben a mai napon + videó

Harmadfokú, vörös riasztás lesz érvényben a mai napon + videó

A Híradóban élőben kapcsoltuk egy pécsi strandról tudósítónkat, Szilágyi Jenőt! 2024. július 13.
A vonattal utazók is szenvednek a hőségben + videó

A vonattal utazók is szenvednek a hőségben + videó

A Déli pályaudvarról kapcsoltuk Váczi Viktort, a MÁV sajtóügyeletesét. 2024. július 13.
Bedugult az M7-es, Tárnoktól Budaörsig tart a torlódás + videó

Bedugult az M7-es, Tárnoktól Budaörsig tart a torlódás + videó

A helyszínről Marschal Gréta tudósított. 2024. július 13.

Egyes európai vezetők hátráltatni szeretnék a magyar kormányfő béke iránti törekvéseit + videó

A témát pedig élőben elemzte a Híradóban Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója. 2024. július 13.

Vargha Tamás: erős honvédségre van szükség

Olyan erős honvédségre van szükség, amellyel senki nem akarja a harctéren összemérni az erejét. 2024. július 13.

Nagy István: Segítsünk a magyar termelőkön, és válasszuk a hazai dinnyét!

Segítsünk a magyar termelőkön, és válasszuk a hazai dinnyét! - mondta az agrárminiszter a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videójában. 2024. július 13.

A 444-et kiadó cég Gyurcsányék egykori székházában landolt

Az első nagy dollármédiumként indult 2013-ban, de az elmúlt években Sorosék helyett egyre inkább Brüsszel támogatja a 444.hu-t. Tavaly visszaesett az árbevételük, de így is közel kerültek az egymilliárdos éves bevételi szinthez. A választási év vaskos nyeresége után 2023-ban egy kisebb mínuszt könyvelhettek el Uj Péterék, akiknek a kiadója február óta – szimbolikusnak nevezhető módon – Gyurcsány Ferencék egykori székházában működik. 2024. július 13.

A Tisza Párt alelnökének „a szónoklata lapos, de állandóan kanos”

Egy titokzatos előadó figurázta ki Magyar Pétert. 2024. július 13.

225 vasúti és autóbuszos tisztet avattak a vasutasnapon

A Vasutasnap alkalmából több mint kétszáz hallgatót avattak tisztté. A MÁV Zrt. vezérigazgatója úgy fogalmazott: tudtak tenni azért az elmúlt években, hogy a MÁV dolgozói olyan munkát végezzenek, amivel együtt jár az erkölcsi és anyagi megbecsülés is. 2024. július 13.

A gyermekvédelem alapja a családok megerősítése

Regős Judit szerint nemcsak az fontos, hogy megszülessenek a vágyott gyermekek, hanem az is, hogy a családok együtt maradjanak. 2024. július 13.

Bayer Zsolt: Üdvözlet Orwell állatfarmján!

Bayer Zsolt Magyar Nemzeten megjelent publicisztikája. 2024. július 13.

Ma 80 éves Rubik Ernő

Szobrász, építész, formatervező, belsőépítész és játéktervező. Ez utóbbi terület tette őt a legismertebb magyarok egyikévé. Július 13-án ünnepli 80. születésnapját. 2024. július 13.

Kikerülte a válaszadást a TISZA Párt + videó

Többször kikerülte a válaszadást a Tisza Párt, amikor híradónk e-mailben a Magyar Péterhez köthető ügyekről kérdezte. 2024. július 12.

A hőség tönkretette a kifutópályát Debrecenben + videó

A munkálatok várhatóan egy hétig tartanak, addig a Budapest Airport veszi át a járatok és az utasok kezelését. 2024. július 12.

A vörös kód riasztás a nagyfokú hőség miatt, július 18. éjfélig lesz érvényben + videó

A szakértők arra figyelmeztetnek, hogy a kánikulai melegben a legfontosabb a megfelelő folyadékpótlás. 2024. július 12.

Új technológiával gyógyítják a pitvarfibrillációt + videó

Riba Ádám a Zala vármegyei Szent Rafael kórház kardiológia phd, adjunktusa a riportban egy szívműtéteknél hasznos új eljárásról számolt be a HírTV-nek. 2024. július 12.

Változást ígért Karácsony Gergely, de továbbra is elviselhetetlen a hőség a metrókocsikban + videó

A XXI. Század Intézet vezető elemzője azt mondta: A be nem tartott ígéretek oda vezettek, hogy mára a budapesti szavazók közel fele nem szeretné, hogy karácsony Gergely folytassa a főváros vezetését. 2024. július 12.

Zsigó Róbert: Közel 180 ezer gyermekkel kevesebb született volna a családbarát intézkedések nélkül + videó

Zsigó Róbert kiemelte, Magyarország családbarát ország, amelyet az is bizonyít, hogy az elmúlt években harminc olyan intézkedést vezettek be, amely kifejezetten a családalapítást, a gyermekvállalást és a gyermeknevelést segítette. 2024. július 12.

MÁV: A rendkívüli időjárási körülmények miatt operatív beavatkozásra van szükség

A vasúttársaság közleményében kiemelte: a MÁV-Volán-csoport minden tőle telhetőt elkövet azért, hogy kezelje a rendkívüli forróság okozta problémákat, fenntartsa a vasúti közlekedés folyamatosságát és biztosítsa a megfelelő körülményeket az utazáshoz. 2024. július 12.

Ezúttal a budapesti városháza homlokzat-felújítása kapcsán nyomoz a rendőrség

A kivitelezési hiba miatt, több mint 330 millió forintnyi pótmunka keletkezett, amelynek kifizetését szakmai érvek mentén a Városháza projektért felelős szakemberei nem akarták jóváhagyni. Eltávolításuk után végül megvalósulhatott a beruházás. 2024. július 12.

Lázár János a Pázmány Campus beruházásáért lobbizik a józsefvárosiaknál

Lázár János kiemelte: a VIII. kerület vezetése a többszöri kérés ellenére "sem hajlandó elmondani, hogyan rendezzük, fejlesszük a Pázmány Campus beruházáshoz kapcsolódó területet." 2024. július 12.

Nemzeti Választási Bizottság elnöke: Karácsony és Vitézy Dávid között mindössze 293 szavazat volt a különbség + videó

A Nézőpont Intézet elemzője szerint azonban a kismértékű szavazatkülönbség csak tovább gyengítette a főpolgármester pozícióját, ráadásul már közgyűlési többsége sincs. 2024. július 12.

Legfrissebb hírek

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

A brit uralkodó szerint Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és stábja annak ellenére is emelt fővel térhet haza a németországi Európa-bajnokságról, hogy a csapat a vasárnap esti berlini döntőben 2-1 arányban vereséget szenvedett Spanyolországtól.
Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!