2024. 10. 21. Hétfő Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Csépányi Balázs – Tombol az Orbán-gyűlölet: Farkasházy Tivadar behódolt Magyar Péternek

Teddy is beállt a sorba – írja a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében Csépányi Balázs, amelyet változtatások nélkül közlünk.

  • Csépányi Balázs – Tombol az Orbán-gyűlölet: Farkasházy Tivadar behódolt Magyar Péternek

A Klubrádióban vendégeskedett Farkasházy Tivadar, aki sok mindenről beszélt az interjú során. A Heti hetes, Gálvölgyi, Havas, Hernádi, a rádió kabaré és a Hócipő is szóba került. Természetesen a politika is megjelent a műsorban. A Fakasházytól megszokott Orbán-gyűlölő, gonoszkodó, humorosnak szánt pikírt megjegyzések sorjáztak a beszélgetés során. Egy riporteri kérdésre, mely szerint hogy fogadta Magyar Pétert, azonnal kibújt a szög a zsákból:

„Apróhirdetésekben szokott lenni, hogy minden megoldás érdekel. Ennél csak jobb jöhet. Hiszen ez egy jogász maffia, ami 1989-ben alakult a Bibóban és minden hatalmat megragadott. Azt remélem, hogyha nem is lesz egy jó vezető, nem fog egy ilyen hierarchiát és egy ilyen hűbéri társadalmat építeni.”

Farkasházynak és a többi véresszájú baloldali megmondóembernek gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy ki, csak már váltsa le végre Orbán Viktor. Ilyen a baloldal által tudatosan megtervezett jövő. A gyűlölet szava ez, nincsenek érvek, csak fröcsögés.

Engedjék meg, hogy Pilhál Tamás kollégám egyik írásából idézzek, mert ettől pontosabban nem lehet megfogalmazni, hogy milyen emberek is a Farkasházy-félék.

„A tapsról nekem valamiért az a konzervtaps meg műröhögés jut eszembe, amit a Heti Hetesben toltak a hét „nagyágyú” szövegei alá. Akkor még magas lovon ültek Tivadarék. Akkor (is) gúnyolódtak a keresztényeken, kiröhögték a nemzeti érzésű embereket minden héten. Gátlástalanul hazudoztak, és mentegették Gyurcsányék bűneit. Nem ismertek igazságot, méltányosságot, józanságot. Csak röhögtek és röhögtek. Ám egyszer minden inga visszaleng. S most, hogy a Farkasházyk ott vannak, ahol mindig is a helyük lett volna, a süllyesztőben, mi még csak nem is röhögünk rajtuk, csak szánakozva csóváljuk a fejünket. Aztán unottan lapozunk.”

Bizony így van ez. Ennyit Teddyről és az új, aktuális kedvencéről Magyar Péterről.

Forrás: Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Profi bokszolóként folytathatja pályafutását Helif

Profi bokszolóként folytathatja pályafutását Helif

A párizsi olimpián Hámori Lucát legyőző és súlycsoportjában aranyérmes, vitatott nemiségű Iman Helifnek sok ajánlata van, és az An-Nahar című arab nyelvű napilap értesülése szerint rövidesen a profi bokszban folytatja pályafutását.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!