2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

9 millió forint értékben kapott eszköz adományt az egri kórház

9 millió forint eszköz adományát kapott az egri Markoth Ferenc Kórház. Az új orvostechnikai eszközökből több osztály is részesült. Az intézmény a Humán Szociális Alapítvány közreműködésével biológiai-vegyi fülkét, széndioxid adagoló készüléket, valamint betegátfektető lapokat szerzett be. A legnagyobb értékű beruházást, a biológia-vegyi fülkét a kórház gyógyszertárában használják. Ott végzik a többi között a Pfizer vakcina hígítását és fecskendőkbe szívását is.

  • 9 millió forint értékben kapott eszköz adományt az egri kórház

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!