2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

750 pozíció szűnhet meg a BRFK-nál

Mintegy 750 be nem töltött pozíciót szüntetnének meg a BRFK-nál.

Az üres státusokat a korábbi tervek szerint a fővárosi rendőrség átalakításának keretében a kerületi rendőrkapitányságok tölthették volna fel azért, hogy csökkentsék a nyomozók leterheltségét. A Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára szerint a pozíciók megszüntetésével felszabaduló forrásból összességében többen vehetnek majd részt a közbiztonság fenntartásában.

– Tízezres nagyságrendben tudnak új eszközökkel becsatornázódni emberek, szervezetek, akkor én azt gondolom, hogy a bűnmegelőzésnek, a lelepleződésnek a veszélye jelentősen nő – fogalmazott Felkai László közigazgatási államtitkár, hozzátéve: ehhez képest tehát, ha valóban a 750 főt leépítik, nagyságrendekkel több ember fog ezekkel az eszközökkel, módszerekkel januártól bekapcsolódni a közbiztonságnak a fenntartásába.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!