2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

700 milliós hivatalt kapott Balassagyarmat

  • 700 milliós hivatalt kapott Balassagyarmat

Átadták a 700 millió forintos állami támogatásból felújított Balassagyarmati Járási Hivatalt - az intézményt az egykori csendőrlaktanyában alakították ki. Mostantól az összes szolgáltatás ebben a központi épületben érhető el.

„Egy ilyen intézmény egy kormányzat számára egy kapu is, hiszen ezen a kapun keresztül egyrészt az állam összes szolgáltatása lehetővé válik, ezen keresztül igénybe lehet venni. De a másik oldalról pedig nekünk az a fontos, hogy egy ilyen kapun keresztül információt is kapjon az állam. Megkapjuk azt a tájékoztatást az emberektől, ami alapján el tudjuk dönteni, hogy a későbbiekben milyen irányban kell továbbmenni. Ez egy szövetség. Szövetségnek kell lenni a magyar emberek és a magyar kormány között. Persze akkor tud jól működni egy kormány, hogyha a döntéseit az emberek véleményére alapítja” - mondta Tuzson Bence, közszolgálatért felelős államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Kilenc feldíszített járműből áll a BKV idei ünnepi fényflottája. A járművek december 1-én este indultak útjukra a fővárosban. Öt kilométernyi fényfüzér, 140 ezer energiatakarékos LED-izzó díszíti a járműveket. A fényflotta január 7-ig közlekedik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!