2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

7 kilométernyi földutat aszfaltoznak le Csepelen

  • 7 kilométernyi földutat aszfaltoznak le Csepelen

Több mint 3 milliárd forintból összesen 7 kilométer földutat aszfaltoznak le Csepelen idén a fővárosi útépítési program keretében – jelentette be a 21. kerület polgármestere. Borbély Lénárd elmondta: az önkormányzat 2016 végén egyedi kormánydöntéssel 800 millió forintot kapott aszfaltozásra, a főváros pedig több mint egymilliárd forinttal járul hozzá ehhez. Hozzátette: az önkormányzat az elmúlt években is hasonló mértékben épített utakat a kerületben.

„2010 óta a dolgok nagyon sokat változtak, hiszen most már rendben van a kerület költségvetése, az elmúlt években több milliárd forint értékben építettünk utakat. Tudni kell, hogy több mint 50 kilométer aszfaltozatlan földút volt a kerületben 2010-ig, mi az elmúlt években ebben nagyon sokat léptünk előre, de még így is volt tennivalónk, hiszen kb. 34 földút a kerületben még így is megtalálható” – mondta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!