2021. 09. 19. Vasárnap Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Hírek 09:00

Belföld

7 kilométernyi földutat aszfaltoznak le Csepelen

Több mint 3 milliárd forintból összesen 7 kilométer földutat aszfaltoznak le Csepelen idén a fővárosi útépítési program keretében – jelentette be a 21. kerület polgármestere. Borbély Lénárd elmondta: az önkormányzat 2016 végén egyedi kormánydöntéssel 800 millió forintot kapott aszfaltozásra, a főváros pedig több mint egymilliárd forinttal járul hozzá ehhez. Hozzátette: az önkormányzat az elmúlt években is hasonló mértékben épített utakat a kerületben.

„2010 óta a dolgok nagyon sokat változtak, hiszen most már rendben van a kerület költségvetése, az elmúlt években több milliárd forint értékben építettünk utakat. Tudni kell, hogy több mint 50 kilométer aszfaltozatlan földút volt a kerületben 2010-ig, mi az elmúlt években ebben nagyon sokat léptünk előre, de még így is volt tennivalónk, hiszen kb. 34 földút a kerületben még így is megtalálható” – mondta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Reagált a Fidesz az ellenzék saját előválasztásával kapcsolatos vádjaira

A Fidesz kommunikációs igazgatója színjátéknak nevezte az előválasztást. 2021. szeptember 19.

Gyurcsány továbbra sem válaszol a HírTV-nek

Jászberényben tartott utcafórumot az MTV ostromának 15. évfordulóján a DK elnöke. 2021. szeptember 19.

Kittenberger emléknap Nagymaroson

Magyarország megint olyat tud mutatni a világnak, amely értékét és súlyát tekintve a pápalátogatással is felér - mondta a Kittenberger Kálmán emléknapon Pesti Imre. 2021. szeptember 18.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!