2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Párizs szeme - Brassai Gilbert

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

50 magyar rendőr indul a Szerb és az Észak-Macedón határra

50 magyar rendőr indul holnap Észak-Macedóniába és Szerbiába, hogy segítse az ottani hatóságokat a jogellenes határátlépések megelőzésében és felderítésében. Az ORFK Dokumentációs Osztályának a vezetője elmondta, a szolgálatot teljesítő egység tagjai a határ közvetlen közelében és a mélységi területeken is ellenőrzéseket végeznek majd. A 30 fős észak-macedón és a 20 fős szerb kontingensben intézkedő magyar rendőrök a fogadó ország rendvédelmi szervének irányítása alatt dolgoznak majd. Czukor Gergely kiemelte: a magyar rendőrség elkötelezetten lép fel az illegális migráció ellen, hazánk és az Európai Unió területén is.

  • 50 magyar rendőr indul a Szerb és az Észak-Macedón határra

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!