2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

4,3 milliárd forintos támogatással újul meg a XVII. kerületi szakrendelő

4,3 milliárd forintos támogatással korszerűsítik a 17. kerület szakorvosi rendelőjét. A cél, hogy a rákosmenti lakosok a legkorszerűbb orvosi ellátásban részesüljenek.

  • 4,3 milliárd forintos támogatással újul meg a XVII. kerületi szakrendelő

Régi csempék, kopott székek a váróban. - ilyen állapotban van most az a 17. kerületi szakrendelő, melynek hamarosan megkezdik a korszerűsítését.

A szakrendelő vezetője látványterven mutatta meg, hogy az intézményt miként bővítik majd. Hozzátette: ebben a létesítményben újabb osztályok helyet kapnak majd.

A bővítésnek eredményeként bővül a szakmai profil is.

A támogatás célja, hogy a rákosmentiek a legjobb egészségügyi ellátásban részesüljenek. - hangsúlyozta a kerület fideszes országgyűlési képviselője. 

Dunai Mónika hozzátette: A fejlesztés 10. kerületi Bajcsy-Zsilinszky Kórház felújításával párhuzamosan fog elkezdődni.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!