2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Az ezüstcsapat és a '38-as világbajnoki döntő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Beismerte: 29 késszúrással „hálálta meg” a vendéglátást

Beismerte tettét az a győri hajléktalan, akit azzal gyanúsítanak, hogy 29 késszúrással megölt a napokban egy nyugdíjast Győrben.

A gyilkosság napján a nyugdíjas azért kérte a későbbi elkövető segítségét, mert beragadt a lakása zárja, és nem tudott bejutni. Az ajtó kinyitása után borral kínálta a hajléktalant, és meg is ittak egy demizsonnyit, ezt követően keveredtek szóváltásba. A 28 éves hajléktalan kicsavarta áldozata kezéből a kést, amellyel épp szalonnázni készült, és brutálisan megölte a nyugdíjast. „A kollégáim a bejelentéstől számítva a tizennyolcadik órában már azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, és egy órán belül el is fogták. Ami azért rendkívül nagy jelentőségű, mert egy rendkívül brutális súlyos bűncselekményről van szó, ahol az elkövető 29 késszúrással ölte meg áldozatát” – közölte Bánhalmi Zsolt, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-Főkapitányság megbízott főkapitánya.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ilyen a baloldali háttér- és intézőemberek világa Budapesten

Ilyen a baloldali háttér- és intézőemberek világa Budapesten

A Központi Nyomozó Főügyészség szerint egy férfi a kft.-jén keresztül szolgáltatások nyújtására és eszközbeszerzésekre fiktív szerződéseket kötött a III. kerületi önkormányzattal, illetve az egyik gyanúsított-társa által kijelölt két gazdasági társasággal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!