2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

„250 forintért bemehetnénk a brunyáldába, de…” + videó

Hajléktalanokba botlott az a járókelő, aki a köztéri vécét szerette volna használni az Infoparkban. Az esetről videót is készült a TikTok nevű közösségi oldalra.

  • „250 forintért bemehetnénk a brunyáldába, de…” + videó

Sokszor kriminális állapotok uralkodnak a köztéri vécékben Budapesten.

Az eddig legtöbbször működésképtelen Blaha Lujza téri vécé új funkciót tölt be:

ide hordják a kuncsaftjaikat a prostituáltak, ráadásul fényes nappal. 

A közvécé − amellyel Karácsony Gergely szelfizett −, átadása óta gyakorlatilag naponta elromlik, és jól láthatóan nem nagyon takarítja a főváros. Ennek fényében nem meglepő, hogy a teljes felújításon áteső Blaha Lujza teret is kisajátították a hajléktalanok, így nemcsak a mosdó, de a tér többi része is piszkos.

Visszatérő probléma az is, hogy a tér felújításának részeként átadott közvécé folyton elromlik, holott még egy éve sincs, hogy átadták.

Az alábbi videóból kiderül, hogy mit is kapunk 250 forintért az Infoparkban!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Még mindig nem közlekednek a buszok Pécsett + videó

Még mindig nem közlekednek a buszok Pécsett + videó

Második napja tart Pécsett a buszvezetők sztrájkja. Mától csütörtökig naponta több mint félezer járat marad ki. Híradónkban kapcsoltuk kollégánkat Szilágyi Jenőt, aki a vasútállomás melletti végállomásról jelentkezett be.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hivatalba lépett Sulyok Tamás + videó

Hivatalba lépett Sulyok Tamás + videó

Elfoglalta hivatalát Sulyok Tamás, hazánk új köztársasági elnöke. Az Alkotmánybíróság korábbi elnökét az országgyűlés múlt héten választotta államfővé.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!