2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

25 év fegyházbüntetés vérfertőzésért

Jogerősen 25 év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki csaknem tíz évig folyatott szexuális viszonyt saját lányával. A kapcsolatból két gyermek is született, a másodikat azonban meggyilkolták.

  • 25 év fegyházbüntetés vérfertőzésért

A.Béla, elsőrendű vádlott az utolsó szó jogán úgy nyilatkozott:

szexuális dolgokban benne voltam, de más bűncselekményben nem

 

Lánya, Alexandra 2011-ben egy kislányt hozott a világra, akit apa nélkül anyakönyveztek. Béla saját lányának apja, egyben nagyapja lett. A vérfertőző kapcsolat Szandra anyjának tudtával tovább folytatódott, így a lánya 2016-ban ismét várandós lett. A szülők a gyermeket már nem akarták megtartani, rettegtek a lebukástól. Alexandrát megfenyegették, hogy megölik, ha bármit elárul.

Úgy buktak le, hogy két nappal a szülés után Szandra rosszul lett, kórházba került. Mivel tagadta, hogy gyermeket hozott a világra, az intézet hivatalból feljelentést tett. Az ügyben indított nyomozás után pedig tavaly októberben Bélát, élettársát Hajnit és lányukat Alexandrát is bűnösnek találta az elsőfokon eljáró Miskolci Törvényszék. A férfit 25 évre, bűnsegédként elítélt élettársát 20 évre ítélték, a szexre kényszerített lányuk a csecsemőgyilkosságban való részvétel miatt két évet kapott, de azt is csak felfüggesztve. A Debreceni Ítélőtábla valamelyest módosította az elsőfokú ítéletet, de a korábban kiszabott ítéleteket változatlanul hagyta.

 

Béla és felesége, Hajni hét gyermeke közül öten állami gondozásba kerültek, Alexandra új életet kezdett. Összeköltözött és gyereket szült a másodunokatestvérének.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!