2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

13 éve segíti a beteg gyerekek gyógyulását a Ments Életet Közhasznú Alapítvány + videó

Az élmény gyógyít.- hangsúlyozta a Ments Életet Közhasznú Alapítvány elnöke, a gyermeknap alkalmából rendezett élményautózáson.

  • 13 éve segíti a beteg gyerekek gyógyulását a Ments Életet Közhasznú Alapítvány + videó

Cupra élményautózással, gumis akadálypályával, versenyautó-szimulátorral, várták a gyermeket gyermeknap alkalmából a Hungaroringen.

A fiatalok láthatóan nagyon jól érezték magukat az autózással egybekötött gyermeknapon.

A Ments Életet Közhasznú Alapítvány immár 13 éve segíti a súlyos, életet veszélyeztető betegségben szenvedő, vagy ezekből gyógyuló gyermekeket és családjaikat.

Mikola József, elnök, Ments Életet Alapítvány: "Az első és vezető kampányunk az a váltsd valóra egy beteg gyermek álmát, névre hallgat a kampányon belül nagyon sok olyan kívánság van ami tárgyi jellegű, ez érthető mert a kórházban töltött idő alatt a gyerekek nem tudják másképpen se a tanulmányaikat folytatni sem kommunikálni a külvilággal. Ami nagyon fontos, hogy az élmény gyógyít, és nagyon szeretem hangsúlyozni, hogy az élmény valóban gyógyít."

A Ments Életet Közhasznú Alapítvány elnöke hozzátette: fontos, hogy súlyos betegségből felépült gyermekek mihamarabb visszaintegrálódjanak a társadalomba, ilyenkor pedig az élmények a legfontosabbak.

Rozgonyi Ádám, márkaigazgató, Porsche Hungaria Kft.: "Az volt az elképzelés amikor csatlakoztunk ehhez a kezdeményezéshez, hogy a hétköznapi munkából a hétköznapi mókuskerékből kiszakadjunk és olyan gyerekeknek nyújtsunk segítséget örömet, akik egy nagyon komoly problémán estek keresztül, tulajdonképpen a saját versenyüket már megvívták a versenypályájukon és most a közös ünneplésé a szerep."

A márkaigazgató hozzáette: az autózás minden gyerek álma, és jó látni, hogy a gyermekek mennyire feltöltődnek az élményautózással.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!