2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

100 éves a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő

A Csillaghegyi fürdő 100. születésnapját ünnepelték szombaton: a szervezők családi programokkal és koncertekkel várták az érdeklődőket. A centenáriumi ünnepségen avatták fel a csillaghegyi olimpikonok tábláját is. A városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes azt mondta, a sportolók sikerei arra emlékeztetnek, hogy milyen jó érzés magyarnak lenni.

  • 100 éves a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő

A fürdő 100. születésnapjára számos családi programmal és koncerttel készültek a szervezők. A centenáriumi ünnepségen avatták fel a a csillaghegyi olimpikonok tábláját is. Ezen többek között helyet kapott Székely Éva, Török Ferenc, Gyurta Dániel, és Csabai Dóra is.

A Csillaghegyi fürdő a főváros második legrégebbi strandja. Óbuda alpolgármestere hangsúlyozta, már az 1800-as évek közepén ismert volt az itt feltörő forrás, de csak 1919-ben kezdték kiépíteni a mai fürdőt. Ezt az elmúlt években teljesen felújították.

A fővárosi fejlesztések tovább folytatódnak a következő években is - jelentette ki a városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!