2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

Zsuzsi asztala

Indul a Zsuzsi asztala második évada a HírTV-n

Október 7-én újra indul a Zsuzsi asztala a HírTV képernyőjén. A nagy sikerű műsor újabb évada is a vidéki élet szépségeibe vezeti be a nézőt.

  • Indul a Zsuzsi asztala második évada a HírTV-n

A Zsuzsi asztala kiemelt célja bemutatni a magyar agrárium működését, valamint közelebb hozni egymáshoz a termelőket és azokat, akiknek készülnek ezek az élelmiszerek és egyéb termékek. Az már a műsor első évadában is látható volt, hogy a nézőket érdekli, hogyan dolgoznak a magyar kistermelők, a gazdák, hogyan működnek a gazdaságok, a családi vállalkozások és hogyan kerül az asztalra akár egy házi sajt, akár egy finom bor, befőtt vagy méz.

„Az első évaddal a stáb bebizonyította, hogy egy „agrárműsor” lehet egyszerre informatív, érdekes és izgalmas, és a nézőket érdekli, hogyan kerül az asztalukra egy-egy kedvenc termékük. A forgatásokat ott folytatjuk, ahol korábban abbahagytuk, a tavaszi és nyári munkák után most betekintést kapunk az őszi, akár már télbe nyúló folyamatokba”

– árulta el a műsorvezető György-Horváth Zsuzsa, aki maga is a magyar termékek szerelmese, így testhezálló számára a Zsuzsi asztala című műsor.

„Más lesz az új széria, mint amit tavasszal és nyáron forgattunk, de nem lesz kevésbé érdekes, sőt! Ez az időszak a betakarításoké, kiemelt szerepet kap majd a szüret, a gyümölcsök és zöldségek feldolgozása. Szeretnénk megmutatni a pálinkafőzés vagy a csokikészítés rejtelmeit is. A tervek szerint megyünk majd forgatni őszi fesztiválokra és különböző jelentős vidéki eseményekre, így nagyon színes, sokrétű tartalomra számíthatnak a nézőink. A lineáris program mellett további, a tévében nem látható tartalmakkal is jelentkezünk majd a műsor social media felületein. Az egyes adásokról és a benne szereplő gazdákról pedig további háttérinformációkat, exkluzív beszámolókat olvashat a közönség kiemelt médiapartnerünk, a Szabad föld felületein.”- mondta el Vobeczky Zoltán a HírTV vezető szerkesztője.

Zsuzsi asztala – október 7-től minden szombat délelőtt 11 órától a HírTV képernyőjén!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Zsuzsi asztala: ismerjék meg Mancsóékat + videó

Zsuzsi asztala: ismerjék meg Mancsóékat + videó

Irány Mátraterenye! György-Horváth Zsuzsa ezúttal a Mancso Tanyasi Húsboltba látogatott el, megismerkedett egy olyan tojásválogató üzemmel, amiben naponta 30 ezer tojás érkezik és megtanulja, miként is készül a húsvéti kötözött sonka, de fény derül a mangalica burger titkára is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!