2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 22:40

VB 2022

Luis Enrique 1000 tizenegyest kért játékosaitól az elmúlt egy évben

A spanyol válogatott nem szeretne Japán sorsára jutni, Luis Enrique játékosai egy éve intenzíven gyakorolják a tizenegyesrúgásokat. A 2010-es világbajnokra kedden a torna egyik legjobb formában lévő csapata, Marokkó vár a nyolcaddöntőben.

  • Luis Enrique 1000 tizenegyest kért játékosaitól az elmúlt egy évben

A tavalyi Európa-bajnokságon egy büntetőpárbajt megnyert Spanyolország, míg egyet elveszített. Azonban mivel négyen is hibáztak, így Luis Enrique különös házi feladatot adott játékosainak az elmúlt időszakban.

Az elmúlt egy évben többször is mondtam a játékosaimnak, hogy van egy fontos házi feladatuk a vb előtt. Mégpedig az, hogy lőjenek 1000 büntetőt a klubjukban, mivel a nemzeti csapatnál nincs időnk ezt gyakorolni. Szerintem a tizenegyespárbaj nem csupán szerencse, hanem egy olyan pillanat, amikor nagy nyomás alatt megmutathatod mit is tudsz pontosan

- mondta a szövetségi kapitány.

Spanyolország a legutóbbi négy világbajnokságból, csak egy alkalommal élte túl a nyolcaddöntőt, igaz akkor világbajnok lett. Marokkó viszont 36 év után először van ott a legjobb 16 között. Négy évvel ezelőtt a csoportkörben 2-2-es döntetlent játszottak a csapatok, kedden 16 órától kiderül, hogy ezúttal mire lesznek képesek a felek.

Kapcsolódó: 

Radar - Marokkó elsüllyeszti-e a spanyol armadát?

Marokkói futballisták: hét ország fiai, de hazájuk csak egy van

Befejződnek a nyolcaddöntők

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Messi újabb rangsor élén

Messi újabb rangsor élén

Lionel Messi immár egyedül vezeti azt a ranglistát, amelyet a válogatottban a világ- és kontinensbajnokságokon szerzett gólok összmennyisége alapján tart nyilván a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS).
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!