2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Tusványos

Színes programok és koncertek a 31. Tusványoson

Ezekben a nehéz időkben vissza kell térni azokhoz az alapokhoz, amik örökké jelen vannak az életünkben - erről beszélt Sándor Krisztina a HírTV-nek Tusnádfürdőn. A Tusványos főszervezője elmondta: a programok és koncertek tekintetében is széles a kínálat.

  • Színes programok és koncertek a 31. Tusványoson

A főszervező szerint két év kihagyás után úgy tért vissza a fesztivál, hogy minden, amit a rendezvényben eddig szerettek a résztvevők, azt idén is megtalálhatják.

A Híradónk által megkérdezettek szerint Tusványos a magyarság szempontjából is kiemelkedően fontos esemény.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!