2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

1920 - Az új Közép-Európa

Következik:

Vezércikk 03:00

Publi Cafe

Publi Cafe: Szomorú, hogy a DK-ban még mindig így gondolkodnak a nemzetpolitikáról

Adásunkban szó volt Dobrev Klára képmutatásáról, ahogy arról is, hogy az 1 százalékkal kampányoló Karácsony Gergely méregdrága középiskolába íratta be a fiát, de az is kiderül, hogy Hadházy Ákos nem tudta megtéveszteni hazudozással a magyar bíróságot.

  • Publi Cafe: Szomorú, hogy a DK-ban még mindig így gondolkodnak a nemzetpolitikáról

Dobrev Klára meglehetősen hosszú interjút adott az Indexnek és finoman fogalmazva is több helyütt kibújt a szög a zsákból, például tényként kezelhetjük, hogy a baloldal választási győzelme esetén a határon túli magyarok lényegében elköszönhetnének a szavazati joguktól.

Ehhez egy kétharmados felhatalmazás kellene, ráadásul egy megszerzett jognak a visszavonásáról lenne szó, ezen kívül A- és B-kategóriás állampolgárok jönnének létre, ami abszurdum

– jelentette ki Máthé Zsuzsa újságíró.

Az újságíró szerint a szocialista, liberális, most éppen demokratikus jelzővel illetett politikai csoportnak nem csak az elmúlt 10, hanem az utóbbi 70 évben sohasem volt fontos, hogy mi van a határon túl élő magyarokkal, sőt külhoni ügyekben csak látszatintézkedéseket hoztak.

Hozzátette:

ha valaki nemzetben gondolkodik, akkor tudja, hogy a határon túli magyarok ügye építi a hazát, lelkileg, gazdaságilag és demográfiai szempontból.

Szőnyi Kinga, szerint Dobrev Klára a kijelentésével a határon túl élők közötti ingadozókat „egyértelműen irányba állította”. a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke nagyon szomorúnak nevezte, hogy a DK-ban még mindig így gondolkodnak a nemzetpolitikáról.

Teljes adás: 

HírTV

További epizódok

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

A Publi Cafe vendégei Ferencz Orsolya és Kohán Mátyás voltak. 2021. szeptember 09.
Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei a Publi Caféban Rákay Philip és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!