2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Publi Cafe

Publi Cafe: Szomorú, hogy a DK-ban még mindig így gondolkodnak a nemzetpolitikáról

Adásunkban szó volt Dobrev Klára képmutatásáról, ahogy arról is, hogy az 1 százalékkal kampányoló Karácsony Gergely méregdrága középiskolába íratta be a fiát, de az is kiderül, hogy Hadházy Ákos nem tudta megtéveszteni hazudozással a magyar bíróságot.

  • Publi Cafe: Szomorú, hogy a DK-ban még mindig így gondolkodnak a nemzetpolitikáról

Dobrev Klára meglehetősen hosszú interjút adott az Indexnek és finoman fogalmazva is több helyütt kibújt a szög a zsákból, például tényként kezelhetjük, hogy a baloldal választási győzelme esetén a határon túli magyarok lényegében elköszönhetnének a szavazati joguktól.

Ehhez egy kétharmados felhatalmazás kellene, ráadásul egy megszerzett jognak a visszavonásáról lenne szó, ezen kívül A- és B-kategóriás állampolgárok jönnének létre, ami abszurdum

– jelentette ki Máthé Zsuzsa újságíró.

Az újságíró szerint a szocialista, liberális, most éppen demokratikus jelzővel illetett politikai csoportnak nem csak az elmúlt 10, hanem az utóbbi 70 évben sohasem volt fontos, hogy mi van a határon túl élő magyarokkal, sőt külhoni ügyekben csak látszatintézkedéseket hoztak.

Hozzátette:

ha valaki nemzetben gondolkodik, akkor tudja, hogy a határon túli magyarok ügye építi a hazát, lelkileg, gazdaságilag és demográfiai szempontból.

Szőnyi Kinga, szerint Dobrev Klára a kijelentésével a határon túl élők közötti ingadozókat „egyértelműen irányba állította”. a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke nagyon szomorúnak nevezte, hogy a DK-ban még mindig így gondolkodnak a nemzetpolitikáról.

Teljes adás: 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!