2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar 23:30

Publi Cafe

Publi Cafe: Szociopata jellemvonásokat mutat Gyurcsány Ferenc

Újabb pénzügyi botrány a baloldalon, Gyurcsány a szemkilövetésen viccelődött és csúcsot döntött Tucker Carlson interjúja Orbán Viktorral. Publi Cafe Ferencz Orsolyával és Kohán Mátyással. Műsorvezető: Trombitás Kristóf.

  • Publi Cafe: Szociopata jellemvonásokat mutat Gyurcsány Ferenc

Médiaheccnek tartja csak Gyurcsány Ferenc, ha a 2006-os eseményekkel szembesítik. Ezt próbálta meg egy kedd esti DK fórumon Skrabski Fruzsina újságíró, amikor a 2006-ban szemen lőtt Nagy Lászlóval együtt érkezve kérdezte a volt miniszterelnököt. Gyurcsány szerint a dokumentumfilm-rendező csak tíz másodperc médiafigyelmet akar, és nincs miért bocsánatot kérnie Nagy Lászlótól.

Ferenc Orsolya űrkutató egyetértve Trombitás Kristóf műsorvezetővel kijelentette, hogy a bukott miniszterelnököt egyértelműen látni a szociopata jellemvonásokat. Kiemelte,

egy politikus semmilyen körülmények között nem köszörülheti a nyelvét egy megtört sorsú emberen, még akkor sem, ha úgy érzi, neki abban nincs felelőssége.

Politikusként, amit Gyurcsány Ferenc a fórumon művelt, az a politikai karrierje halálát kellett volna, hogy jelentse, de Gyurcsánynál azt látjuk, hogy egy órarugó gerincű felpattanó az hozzá képest ólomsúly – fogalmazott.

Ferencz Orsolya szerint a végtelen cinizmus, a jobboldal iránt érzett végtelen gyűlölet, valamint az ezekhez társuló szociopata jellemvonások elegyét lehetett látni Gyurcsány Ferenctől.

Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója rámutatott,

egy olyan minőségű embert, mint Gyurcsány Ferenc a hatalomba visszaszavazni, bármilyen korú embernek, bármilyen okból, akármennyire utálja Orbán Viktor miniszterelnököt, az bizony bűn és nem is lehetséges

Teljes adás:

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!