2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Publi Cafe

Publi Café: Morális értelemben egy csőd, ami Afganisztánban történik

Afganisztánból kimenekített magyarok, a zuglói MSZP-s polgármester feljelentette Hadházy Ákost és nagyszabású módon, fényes külsőségekkel rendezik meg nemzeti és állami ünnepünket, augusztus 20-át. Többek között ezekről is szó esett a Publi Caféban, ahol Trombitás Kristóf vendégei Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke és Vágvölgyi Gergely, a Mandiner.hu főmunkatársa voltak.

  • Publi Café: Morális értelemben egy csőd, ami Afganisztánban történik

Elkeseredve nézem az Afganisztánban történteket, amit Amerika elkövetett az vállalhatatlan, illetve következményeinek kell, hogy legyen - mondta Szőnyi Kinga. 

 Vágvölgyi Gergely a Mandiner.hu főmunkatársa is úgy gondolja, hogy a fejlett nyugat nagyon félreértelmezte a dolgokat. Morális értelemben egy csőd, ami Afganisztánban történik.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!