2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Publi Cafe

Publi Cafe: Felmerülnek kételyek az amerikai választással kapcsolatban

Trump nem adja fel a küzdelmet, folytatódik a jogállamisági harc, ezúttal az ellenzék is megszavazta a különleges jogrendet, bár kommunikációjuk nem változott és a Jobbik szerint a Jobbik a legerősebb ellenzéki párt.

A magyar sajtó és az ellenzék is úgy fogja fel, mintha Joe Biden eddig még nem 100 százalékosan biztos győzelme a saját érdemük lenne. Apáti Bence többek között erről is készítette el legújabb videóját.

„A demokraták Amerikában addig-addig exportálták a demokráciát, hogy abból már nem nagyon maradt Amerikának. Nem tudjuk persze, hogy mi történt, nem voltunk ott. Óriási országról beszélünk. Magyarországról, a magyar választási rendszer ismeretében nagyon nehéz elképzelni, hogy hogyan zajlik ez ott 50 államban és hogy mennyivel bonyolultabb, összetettebb az egész választás. (…) Egyszer csak előkerülnek a semmiből szavazóköri helységek mélyéről és kukák szomszédságából furcsán kitöltött szavazólapok. Egyszer csak felfüggesztik a szavazást Georgiában fáradtságra hivatkozva, majd néhány óra múlva kipihenten előkerül 120 ezer új szavazólap, úgy hogy egyetlen Trump szavazat sincs közöttük. Szóval az emberben felmerülnek kételyek”

- mondta Rákay Philip, kommunikációs- és médiaszakember, producer.

„Én is azt gondolom, hogy a demokraták kénytelenek voltak beavatkozni, mert mi történt volna ha most Trump nyert volna? Ha most Trump nyer, akkor nem lehet újraválasztani négy év múlva, nincs vesztenivalója és megvalósítja azokat a dolgokat, amikről eddig csak beszélt. Megváltoztatja a nemzetközi rendszert. Már most kiléptette Amerikát azokból a szervezetekből, amelyek a globalista rendszert szolgálják, azt a globalista rendszert, mely a gazdagoknak kedvez. A Soros György-féle spekulánsoknak, a multicégeknek, meg talán egy kicsit Kínának meg egy pár másik országnak, de igazából az átlagnak nem kedvez”

- fogalmazott Kiszelly Zoltán, politológus.

Teljes adás:

HírTV

További epizódok

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

A Publi Cafe vendégei Ferencz Orsolya és Kohán Mátyás voltak. 2021. szeptember 09.

Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei a Publi Caféban Rákay Philip és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. szeptember 08.

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!