2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Publi Cafe

Publi Cafe: Egy hang Biden-kritikát nem hallani az itthoni ellenzéktől

Kérdezzük meg a hazai balos képviselőket, akik állandóan szidják a magyar kormányt, hogy mit szóltak akkor, amikor egyébként az összes magyar katonát épségben haza tudták hozni Afganisztánból és mit szóltak akkor, amikor Joe Biden amerikai elnök operációja alatt amerikai katonák haltak meg a többnapos kabuli kimenekítési akció alatt? A Publi Cafe vendégei Filep Dávid és Gav Duncan. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

  • Publi Cafe: Egy hang Biden-kritikát nem hallani az itthoni ellenzéktől

Filep Dávid adásunkban kiemelte, az ellenzék úgy tapsolt, hogy a tenyerük csaknem belevörösödött, amikor Bident megválasztották, most pedig mindegyikük hallgat, pedig, ha valamiért, akkor ezért csak őt lehet felelősségre vonni, mert az amerikai hadseregnek ő a feje.

Ilyenkor nincs orbánozás és bidenezés, ilyenkor hallgatás van, mert nem tudják honnan megfogni, márpedig a felelősség itt is őket terheli, mert ők is tapsikoltak ennek a vezetőnek és azt mondták, egy ekkora hatalom élére ő a tökéletes vezető

– tette hozzá az Aktuális vloggere.

Úgy tűnik, egyre több jel utal arra, hogy Joe Biden szellemi problémák lehetnek. Filep Dávid szerint azt kell megnézni, hogy valójában mi is van a háttérben. Állítja, meg van tervezve egy színjáték, hiszen ott van Biden, akit megválasztottak, nyilván azért, mert másik oldalon egy borzasztó nagy lejáratás folyt.

Ahogy Trumpot támadták az USA-ban, úgy támadják itthon Orbán Viktort

– mutatott rá.

Gav Duncan, a kontra.hu újságírója rámutatott, az USA több milliárd dollár értékű haditechnikai eszközt hagyott hátra Afganisztánban, de a baloldali sajtó meggint hozta a formáját, hiszen az Egyesült Államokban ezt úgy tálalta, hogy a tálibok úgysem értenek azokhoz és nem tudnak majd azokkal mit kezdeni.

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!