2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:30

Publi Cafe

Publi Cafe: Egy hang Biden-kritikát nem hallani az itthoni ellenzéktől

Kérdezzük meg a hazai balos képviselőket, akik állandóan szidják a magyar kormányt, hogy mit szóltak akkor, amikor egyébként az összes magyar katonát épségben haza tudták hozni Afganisztánból és mit szóltak akkor, amikor Joe Biden amerikai elnök operációja alatt amerikai katonák haltak meg a többnapos kabuli kimenekítési akció alatt? A Publi Cafe vendégei Filep Dávid és Gav Duncan. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Filep Dávid adásunkban kiemelte, az ellenzék úgy tapsolt, hogy a tenyerük csaknem belevörösödött, amikor Bident megválasztották, most pedig mindegyikük hallgat, pedig, ha valamiért, akkor ezért csak őt lehet felelősségre vonni, mert az amerikai hadseregnek ő a feje.

Ilyenkor nincs orbánozás és bidenezés, ilyenkor hallgatás van, mert nem tudják honnan megfogni, márpedig a felelősség itt is őket terheli, mert ők is tapsikoltak ennek a vezetőnek és azt mondták, egy ekkora hatalom élére ő a tökéletes vezető

– tette hozzá az Aktuális vloggere.

Úgy tűnik, egyre több jel utal arra, hogy Joe Biden szellemi problémák lehetnek. Filep Dávid szerint azt kell megnézni, hogy valójában mi is van a háttérben. Állítja, meg van tervezve egy színjáték, hiszen ott van Biden, akit megválasztottak, nyilván azért, mert másik oldalon egy borzasztó nagy lejáratás folyt.

Ahogy Trumpot támadták az USA-ban, úgy támadják itthon Orbán Viktort

– mutatott rá.

Gav Duncan, a kontra.hu újságírója rámutatott, az USA több milliárd dollár értékű haditechnikai eszközt hagyott hátra Afganisztánban, de a baloldali sajtó meggint hozta a formáját, hiszen az Egyesült Államokban ezt úgy tálalta, hogy a tálibok úgysem értenek azokhoz és nem tudnak majd azokkal mit kezdeni.

Teljes adás:

További epizódok

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

A Publi Cafe vendégei Ferencz Orsolya és Kohán Mátyás voltak. 2021. szeptember 09.

Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei a Publi Caféban Rákay Philip és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!