2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Sajtóklub 21:05

Publi Cafe

Publi Cafe: Cseh Katalin ügye is bizonyítja, hogy megbukott egy politikai narratíva

Nem telhet el nap új részletek nélkül, amelyek Cseh Katalin botrányát hizlalják, migránsok támadtak a déli határon magyar katonákra és Jakab Péter szerint a melegeknek és a romáknak a Fidesztől kell félniük. Publi Cafe, Kiszelly Zoltánnal és Kötter Tamással. Műsorvezető: Trombitás Kristóf.

Meglévő technológiával pályázhatott Cseh Katalin cége - erről írt a Bennfentes.net. A portál megvizsgálta a céghálóba tartozó svájci vállalatot, amelyről kiderült: a cég már 2013-ban kifejlesztett egy hologram technológiát. A Bennfentes.net emlékeztet: a Cseh Katalin ügyvezetése alatt álló Pannónia Nyomda Kft. is hologramos technológiára pályázott, és nyert 68 millió forintot. Ráadásul a pályázati anyagban a Pannónia Nyomda Kft. azt állította, hogy ez egy teljesen új technológia, amely eddig nem létezett.

Amit a baloldal mond, annak az ellenkezője igaz

– jelentette ki Kiszelly Zoltán. A politológus emlékeztetett, amikor ők korrupcióról beszélnek, mindig elmondjuk, ami 2010 óta Magyarországon zajlik, az egy patrióta gazdaságpolitika.

Hazai cégek nyernek, ahol van hazai cég, ott a hazai céget kell támogatni, ők legyenek a fővállalkozók (…) amikor az ellenzék, a baloldal nevesítenek vállalkozókat, akkor nem teszik hozzá, hogy ezek a cégek más cégeket is alkalmaznak, amelyeket időre kifizetnek, nem úgy, mint 2010 előtt (…) most már jól járnak a hazai cégek és a dagály minden hajót megemel

– mutatott rá Kiszelly Zoltán.

Pont Cseh Katalin példája mutatja, hogy a kis- és közepes vállalkozások is nyernek. A politológus szerint, amikor a Momentumos politikus korrupcióról beszél, akkor a külföldi cégek profitját félti, amikor pedig azt mondja, hogy a „haverok” kapnak pénzt, akkor pedig a magyar cégek jutnak forráshoz.

Ez a lényege a patrióta politikának, hogy a hazai kis- és középvállalkozások is megerősödjenek, ez a politika az egész országnak, az egész vállalkozói szektornak kedves, nem pedig csak keveseknek

– szögezte le.

Kötter Tamás szerint Cseh Katalin ügye is bizonyítja, hogy most megbukott egy politikai narratíva. Felhívta rá a figyelmet,

a Momentum valójában nem tudja meghatározni, hogy miért akarja a hatalmat,

hiszen – tette hozzá – az, hogy Orbán ne legyen a miniszterelnök, az nem cél.

Ehhez egy eszközt lehet rendelni, a választást és utána teljesen ki fog fulladni az összefogás – prognosztizálta Kötter Tamás.

Teljes adás:

Hír TV

 

 

További epizódok

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

A Publi Cafe vendégei Ferencz Orsolya és Kohán Mátyás voltak. 2021. szeptember 09.

Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei a Publi Caféban Rákay Philip és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Hekkertámadás vagy rendszerhiba?

Továbbra sem lehet tudni, miért mondott csődöt az ellenzéki előválasztás rendszere a hétvégén. A Napi aktuális vendége volt Ifj. Lomnici Zoltán jogi szakértő.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!