2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Publi Cafe

Publi Cafe: Cseh Katalin ügye is bizonyítja, hogy megbukott egy politikai narratíva

Nem telhet el nap új részletek nélkül, amelyek Cseh Katalin botrányát hizlalják, migránsok támadtak a déli határon magyar katonákra és Jakab Péter szerint a melegeknek és a romáknak a Fidesztől kell félniük. Publi Cafe, Kiszelly Zoltánnal és Kötter Tamással. Műsorvezető: Trombitás Kristóf.

Meglévő technológiával pályázhatott Cseh Katalin cége - erről írt a Bennfentes.net. A portál megvizsgálta a céghálóba tartozó svájci vállalatot, amelyről kiderült: a cég már 2013-ban kifejlesztett egy hologram technológiát. A Bennfentes.net emlékeztet: a Cseh Katalin ügyvezetése alatt álló Pannónia Nyomda Kft. is hologramos technológiára pályázott, és nyert 68 millió forintot. Ráadásul a pályázati anyagban a Pannónia Nyomda Kft. azt állította, hogy ez egy teljesen új technológia, amely eddig nem létezett.

Amit a baloldal mond, annak az ellenkezője igaz

– jelentette ki Kiszelly Zoltán. A politológus emlékeztetett, amikor ők korrupcióról beszélnek, mindig elmondjuk, ami 2010 óta Magyarországon zajlik, az egy patrióta gazdaságpolitika.

Hazai cégek nyernek, ahol van hazai cég, ott a hazai céget kell támogatni, ők legyenek a fővállalkozók (…) amikor az ellenzék, a baloldal nevesítenek vállalkozókat, akkor nem teszik hozzá, hogy ezek a cégek más cégeket is alkalmaznak, amelyeket időre kifizetnek, nem úgy, mint 2010 előtt (…) most már jól járnak a hazai cégek és a dagály minden hajót megemel

– mutatott rá Kiszelly Zoltán.

Pont Cseh Katalin példája mutatja, hogy a kis- és közepes vállalkozások is nyernek. A politológus szerint, amikor a Momentumos politikus korrupcióról beszél, akkor a külföldi cégek profitját félti, amikor pedig azt mondja, hogy a „haverok” kapnak pénzt, akkor pedig a magyar cégek jutnak forráshoz.

Ez a lényege a patrióta politikának, hogy a hazai kis- és középvállalkozások is megerősödjenek, ez a politika az egész országnak, az egész vállalkozói szektornak kedves, nem pedig csak keveseknek

– szögezte le.

Kötter Tamás szerint Cseh Katalin ügye is bizonyítja, hogy most megbukott egy politikai narratíva. Felhívta rá a figyelmet,

a Momentum valójában nem tudja meghatározni, hogy miért akarja a hatalmat,

hiszen – tette hozzá – az, hogy Orbán ne legyen a miniszterelnök, az nem cél.

Ehhez egy eszközt lehet rendelni, a választást és utána teljesen ki fog fulladni az összefogás – prognosztizálta Kötter Tamás.

Teljes adás:

Hír TV

 

 

További epizódok

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

A Publi Cafe vendégei Ferencz Orsolya és Kohán Mátyás voltak. 2021. szeptember 09.

Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei a Publi Caféban Rákay Philip és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!