2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Publi Cafe

Publi Cafe: Belterjes kamuvideóval kampányol Jakab Péter

Szem nem marad szárazon – gondolhatta Jakab Péter, a Jobbik elnöke, amikor egy olyan videót töltött fel a Facebook-oldalára, amelyen egy nő arról panaszkodott neki, hogy két diplomával sem tud elhelyezkedni itthon, ezért kénytelen Ausztriában dolgozni. A dolog szépséghibája annyi, hogy kiderült a hölgy a Jobbik korábbi képviselőjelöltje volt Barcson, ráadásul az sem igaz, hogy Ausztriában dolgozik. Egyebek között erről is szó esett a Publi Cafe szerda esti adásában. Vendég: Kötter Tamás író, ügyvéd és Dávid Bence, a Megafon munkatársa. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Ha arról van szó, az ellenzék mentőtiszteket vizionál – jelentette ki Dávid Bence. A Megafon munkatársa azt javasolta Nacsa Lőrinc KDNP-s politikusnak, hogy a kamuvideós Korózs-díjra terjessze fel Jakab Pétert.

Egészen elképesztő, hogy mit meg nem engednek maguknak, hogy a választók legelemibb ösztöneire hassanak, hiszen mindenki megütközik egy ember nyomorán (…) ezekre az érzelmi vonatokra ülnek fel, hogy az emberek rációjára hassanak, egy dolog motiválja őket, hogy az elemi gyűlöletet táplálják, amit ők éreznek a kormány és tagjai, valamint a kormánypárti választók felé (elég csak Bangóné Borbély Ildikó patkányozós megnyilvánulására gondolni)

- tette hozzá.

Kötter Tamás szerint az évekkel ezelőtti 20 százalékos Jobbikhoz képest jelenleg egy szellemileg, erkölcsileg és lelkileg kiüresedett pártot látni, ahol – mint fogalmazott – egy Vitéz László üvöltözik vörös fejjel és 6 milliós fizetéssel parizert eszik.

Egy vezetőnek nem az a dolga, hogy parizert egyen, egy vezetőnek nem dolga, hogy biciklivel járjon, egy vezetőnek az a dolga, hogy vezessen, egy politikusnak pedig az a dolga, hogy a társadalom elé új horizontokat vázoljon fel

– mutatott rá.

Teljes adás:

További témáink

  • Az iskolakezdés napján kialakult fővárosi közlekedési káosz
  • A DK kampánynyitó bosszúvágytól fűtött beszédei
  • Az ördög ügyvédje

További epizódok

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

A Publi Cafe vendégei Ferencz Orsolya és Kohán Mátyás voltak. 2021. szeptember 09.

Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei a Publi Caféban Rákay Philip és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!