2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Publi Cafe

Publi Cafe: Belterjes kamuvideóval kampányol Jakab Péter

Szem nem marad szárazon – gondolhatta Jakab Péter, a Jobbik elnöke, amikor egy olyan videót töltött fel a Facebook-oldalára, amelyen egy nő arról panaszkodott neki, hogy két diplomával sem tud elhelyezkedni itthon, ezért kénytelen Ausztriában dolgozni. A dolog szépséghibája annyi, hogy kiderült a hölgy a Jobbik korábbi képviselőjelöltje volt Barcson, ráadásul az sem igaz, hogy Ausztriában dolgozik. Egyebek között erről is szó esett a Publi Cafe szerda esti adásában. Vendég: Kötter Tamás író, ügyvéd és Dávid Bence, a Megafon munkatársa. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

  • Publi Cafe: Belterjes kamuvideóval kampányol Jakab Péter

Ha arról van szó, az ellenzék mentőtiszteket vizionál – jelentette ki Dávid Bence. A Megafon munkatársa azt javasolta Nacsa Lőrinc KDNP-s politikusnak, hogy a kamuvideós Korózs-díjra terjessze fel Jakab Pétert.

Egészen elképesztő, hogy mit meg nem engednek maguknak, hogy a választók legelemibb ösztöneire hassanak, hiszen mindenki megütközik egy ember nyomorán (…) ezekre az érzelmi vonatokra ülnek fel, hogy az emberek rációjára hassanak, egy dolog motiválja őket, hogy az elemi gyűlöletet táplálják, amit ők éreznek a kormány és tagjai, valamint a kormánypárti választók felé (elég csak Bangóné Borbély Ildikó patkányozós megnyilvánulására gondolni)

- tette hozzá.

Kötter Tamás szerint az évekkel ezelőtti 20 százalékos Jobbikhoz képest jelenleg egy szellemileg, erkölcsileg és lelkileg kiüresedett pártot látni, ahol – mint fogalmazott – egy Vitéz László üvöltözik vörös fejjel és 6 milliós fizetéssel parizert eszik.

Egy vezetőnek nem az a dolga, hogy parizert egyen, egy vezetőnek nem dolga, hogy biciklivel járjon, egy vezetőnek az a dolga, hogy vezessen, egy politikusnak pedig az a dolga, hogy a társadalom elé új horizontokat vázoljon fel

– mutatott rá.

Teljes adás:

További témáink

  • Az iskolakezdés napján kialakult fővárosi közlekedési káosz
  • A DK kampánynyitó bosszúvágytól fűtött beszédei
  • Az ördög ügyvédje

További epizódok

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

A Publi Cafe vendégei Ferencz Orsolya és Kohán Mátyás voltak. 2021. szeptember 09.
Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei a Publi Caféban Rákay Philip és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!