2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Publi Cafe

Publi Café: Az ellenzéki buborékban a gyűlölet tartja össze az embereket

Börtönnel fenyeget a baloldal, hiszen ehhez értenek, Karácsony Gergely népszerűtlenebb, mint a baloldali összefogás és Cseh Katalin botránya továbbra sem érdekes az ellenzék számára. Ezekről a témákról beszélgetett Trombitás Kristóf műsorvezető a Publi Cafe vendégeivel: Kiszelly Zoltán politológussal és Kacsoh Dániellel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetőjével.

  • Publi Café: Az ellenzéki buborékban a gyűlölet tartja össze az embereket

- Mennyire ijedtetek meg az újabb börtönnel való fenyegetőzéstől

- kérdezte Trombitás Kristóf vendégeitől a műsor folyamán.

- Nem akarom elviccelni, de nagyjából annyira, mint Karácsony Gergely, amikor Gyurcsány elkezdett mögötte krákogni azon a bizonyos sajtótájékoztatón, nehezményezve látványosan, hogy válaszol egy kormánypárti médium kérdésére

- felelte Kacsoh Dániel.

 - A baloldal részéről ez egy gyűlöletverseny, ahová beneveznek sokan. Gyurcsány Ferenc mindig a szélsőséges pozíciót, a vörös sarkot foglalja el. Nyilván Jakab próbál utána menni, de hiába 

- szögezte le Kiszelly Zoltán.

 Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!