2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Publi Cafe

Publi Cafe: Az ellenzék párhuzamos valóságot próbál az emberek fejében felépíteni

A magyar gazdaság elmúlt negyedévben történt rekordnövekedését jártuk körbe, majd foglalkoztunk a baloldali pártok között zajló átigazolásokkal, belharcokkal is. A stúdióban Gav Duncan, Filep Dávid és Trombitás Kristóf.

  • Publi Cafe: Az ellenzék párhuzamos valóságot próbál az emberek fejében felépíteni

Rekordnövekedést ért el a magyar gazdaság - jelentette be közösségi oldalán a pénzügyminiszter. Varga Mihály kiemelte: a második negyedévben mintegy 18 százalékkal nőtt Magyarország bruttó hazai összterméke, az előző évhez képest. Ez azt jelenti, hogy elérhető az az 5 és fél százalékos GDP-növekedés, amely a gyermeket nevelő szülők SZJA visszatérítéséhez szükséges.

Trombitás Kristóf műsorvezető szerint érthetetlen, amit látunk, hiszen a GKI 2010 óta fél évente kihoz egy elemzést arról, hogy a magyar gazdaság megbukott és fenntarthatatlan, ezen kívül – tette hozzá – az összes ellenzéki politikus és média azt hangoztatja, hogy a magyar válságkezelés kész csőd, lemaradtunk Európától és földet is vethetünk magunkra, ehhez lépest kijöttek most ezek a számok.

Filep Dávid, az Aktuális vloggere a felvezetőre reagálva emlékeztetett, Gyurcsány Ferenctől Karácsony Gergelyen át Jakab Péterig mind azt próbálják sulykolni az emberekbe, hogy minden rossz, még akkor is, ha maguk az állampolgárok nem érzik azt.

Hétről-hétre ott van Gyurcsány bohóca és Jakab Petike, aki hétről-hétre bebizonyítja azt, hogy ebben a komédiában nem lesz csattanó, azt mindig lehet tovább vinni, ha nem parizerrel, akkor málnával, ha nem málnával, akkor dinnyével és még ezer a palettában, amivel tudják ezt tovább folytatni

– fogalmazott.

Gav Duncan szerint olyan, mintha az ellenzék egy párhuzamos univerzumban élne, csak mondogatja, hogy mekkora szégyen, amit a kormány művel, majd, amikor jön a válasz, akkor derül ki, hogy ellenzéki politikusok hazudnak.

Varga Mihály pénzügyminiszter is megmondta, itt van fehéren-feketén, jobban csináljuk, mint valaha

– tette hozzá.

Teljes adás: 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!