2021. június 12.,
szombat, Villő napja

Publi Cafe: A halálkampányt folytató ellenzék papagáj kommandója

2021. április 28., szerda 20:50

Hétfőn is megbukott Orbán Viktor, nagy meglepetésre a DK miniszterelnök-jelöltje lesz Dobrev Klára és fröcsög a gyűlölet Márki-Zay Péterből. Kiszelly Zoltán politológus és Vágvölgyi Gergely, a vasárnap.hu főszerkesztője voltak Trombitás Kristóf műsorvezető vendégei, Publi Cafe című műsorunkban.

A kissé színpadias fellépésű Jakab Péter felszólalásáról volt szó elsőként a műsorban. Jakab Péter hétfőn a kormányfőhöz intézett kérdések óráján ugyanis azt ismételgette, hogy Orbán Viktor miniszterelnök értse meg, hogy megbukott.

„Biztos, hogy még van hová fejlődni. Ez egy gyűlöletverseny. Látjuk, hogy megint Gyurcsány Ferencék adták meg a hangot. (…) Én sajnálom egyébként, hogy gyűlöletversenyben játszanak és szerintem jobb lenne, ha szeretetversenyben játszanának, tehát ki tudja jobban támogatni a kormányt. Esetleg az emberek is megérdemelnék, hogy jó ötleteket adnának, jó alternatívákat adnának és akkor látszódna, hogy nem csak ebben a negatív hullámban erősek.”

- jegyezte meg Kiszelly Zoltán politológus Jakab Péter és a baloldal negatív hozzáállásáról és hátráltató megnyilvánulásairól.

„Ha megnézitek a hétfői parlamenti ülést, szépen összeöltözött az ellenzék ugye feketébe, ez a halálkampány, amit folytatnak és összebeszéltek, mert mindegyik ugyanaz a papagáj kommandó volt.”

- tette hozzá Kiszelly Zoltán politológus.

„Most éppen a nyugati érdekeknek hajbókolni kész, azokat fenntartás, kritika nélkül alkalmazó és elfogadó, azokat kiszolgáló elit, az a pártelit, ami a Demokratikus Koalíció környékén felépült, több más ellenzéki pártot is említhetnék.”

- foglalta össze Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció, valamint a lehulló morzsákért egymást taposó ellenzéki pártok politikáját Vágvölgyi Gergely, a vasárnap.hu főszerkesztője.

Teljes adás:

HírTV