2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Állami áruház 19:10

Publi Cafe

Publi Cafe: A baloldali propagandistákat nem érdekli a valóság

A baloldali propagandasajtó minden alkalmat kihasznál a zavarkeltésre, teljesen megbénult Budapest közlekedése az iskolakezdésre, a seattle-i tanácsköztársaság mintájára foglalták el a hallgatók a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, illetve továbbra is bízhatunk a V4-ek véd- és dacszövetségében. Ezekről a témákról beszélgetett vendégeivel, Horváth Tamással és Vágvölgyi Gergellyel a Hír TV Publi Cafe című műsorában Trombitás Kristóf.

  • Publi Cafe: A baloldali propagandistákat nem érdekli a valóság

A 444 párhuzamos valóságában minden lehetséges, szerintük például a tanévkezdés előtt már-már rabszolgaként fertőtlenítették az iskolákat szülők és tanárok. Erről készített videót Apáti Bence. Az elhangzottakkal kapcsolatban Trombitás Kristóf megjegyezte, hogyha valami nem érdekli a propagandistákat a baloldalon, az a valóság. A 444 újságírója egészen addig elment a cikk kedvéért, hogy egy szakmai csoportba is beírt, megfogalmazta a kívánalmait, és várta, hogy arra érkeznek majd a „megfelelő” kommentek, azonban ez nem így történt, és mindezek ellenére napvilágot látott egy hazugság.

Vágvölgyi Gergely minderre azt reagálta, hogy bár a baloldal kezdte el a propagandista jelzőt használni a jobboldali sajtóorgánumkra, azonban a 444.hu cikke is jól mutatja, hogy mit jelent megrendelésre olyan cikkeket írni, amelyeknek a valóságtartalma csekély, de sok esetben az azokban foglaltak nem is igazak. A vasarnap.hu főszerkesztője kitért arra is, hogy a családjában és az ismeretségi körében is akadnak pedagógusok, így van rálátása a magyar oktatás jelenlegi helyzetére. Vágvölgyi megjegyezte, hogy van még tennivaló ezen a területen, de azok az apokaliptikus állapotok, amelyekről a baloldal beszámol köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

Van tehát egy olyan sajtótengely, amelyet egyáltalán nem foglalkoztat a valóság, balhét kell csinálni, az átlagolvasójukhoz úgyis csak a tézis jut el, az antitézis már egyáltalán nem

– húzta alá.

Horváth Tamás szerint a 444.hu újságírójától a megrendelői kérték ezt a cikket, és ő ezt teljesítette, az pedig nem számított, hogy mi az igazság. A 888.hu újságírója szerint

az a probléma, hogy a 444 is arról beszél, hogy független és objektív, de ebből csak az igaz, hogy függetlenek az igazságtól.  

A műsor folyamán beszéltek arról is, hogy a tanévkezdés napján Karácsony Gergely rátartisága miatt bedugult a főváros közlekedése, de a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóinak „performansza” mellett sem mehettek el szó nélkül, amelyhez az ellenzék lelkesen asszisztál is.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!