2022. 09. 25. Vasárnap Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 02:00

Publi Cafe

Publi Cafe: A baloldali propagandistákat nem érdekli a valóság

A baloldali propagandasajtó minden alkalmat kihasznál a zavarkeltésre, teljesen megbénult Budapest közlekedése az iskolakezdésre, a seattle-i tanácsköztársaság mintájára foglalták el a hallgatók a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, illetve továbbra is bízhatunk a V4-ek véd- és dacszövetségében. Ezekről a témákról beszélgetett vendégeivel, Horváth Tamással és Vágvölgyi Gergellyel a Hír TV Publi Cafe című műsorában Trombitás Kristóf.

  • Publi Cafe: A baloldali propagandistákat nem érdekli a valóság

A 444 párhuzamos valóságában minden lehetséges, szerintük például a tanévkezdés előtt már-már rabszolgaként fertőtlenítették az iskolákat szülők és tanárok. Erről készített videót Apáti Bence. Az elhangzottakkal kapcsolatban Trombitás Kristóf megjegyezte, hogyha valami nem érdekli a propagandistákat a baloldalon, az a valóság. A 444 újságírója egészen addig elment a cikk kedvéért, hogy egy szakmai csoportba is beírt, megfogalmazta a kívánalmait, és várta, hogy arra érkeznek majd a „megfelelő” kommentek, azonban ez nem így történt, és mindezek ellenére napvilágot látott egy hazugság.

Vágvölgyi Gergely minderre azt reagálta, hogy bár a baloldal kezdte el a propagandista jelzőt használni a jobboldali sajtóorgánumkra, azonban a 444.hu cikke is jól mutatja, hogy mit jelent megrendelésre olyan cikkeket írni, amelyeknek a valóságtartalma csekély, de sok esetben az azokban foglaltak nem is igazak. A vasarnap.hu főszerkesztője kitért arra is, hogy a családjában és az ismeretségi körében is akadnak pedagógusok, így van rálátása a magyar oktatás jelenlegi helyzetére. Vágvölgyi megjegyezte, hogy van még tennivaló ezen a területen, de azok az apokaliptikus állapotok, amelyekről a baloldal beszámol köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

Van tehát egy olyan sajtótengely, amelyet egyáltalán nem foglalkoztat a valóság, balhét kell csinálni, az átlagolvasójukhoz úgyis csak a tézis jut el, az antitézis már egyáltalán nem

– húzta alá.

Horváth Tamás szerint a 444.hu újságírójától a megrendelői kérték ezt a cikket, és ő ezt teljesítette, az pedig nem számított, hogy mi az igazság. A 888.hu újságírója szerint

az a probléma, hogy a 444 is arról beszél, hogy független és objektív, de ebből csak az igaz, hogy függetlenek az igazságtól.  

A műsor folyamán beszéltek arról is, hogy a tanévkezdés napján Karácsony Gergely rátartisága miatt bedugult a főváros közlekedése, de a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóinak „performansza” mellett sem mehettek el szó nélkül, amelyhez az ellenzék lelkesen asszisztál is.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

A Publi Cafe vendégei Ferencz Orsolya és Kohán Mátyás voltak. 2021. szeptember 09.
Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei a Publi Caféban Rákay Philip és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrissebb híreink

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Nézőcsúccsal robbant be a hazai mozikba az új krimi-vígjáték, a Nyugati nyaralás. A moziról mások mellett Szervét Tibor nyilatkozik. Teniszpartnerét az egykori profi játékos, Noszály Sándor alakítja a filmvásznon. 

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!