2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Publi Cafe

Publi Café: A budapesti emberek és akik Karácsonyra szavaztak, arcul vannak köpve

Karácsony Gergely titkolózik, nem mondja el, hogy kik támogatják a kampányát, Fekete-Győr András pedig beengedné az oktatási intézményekbe a transznemű érzékenyítőket. A témákat Máthé Zsuzsa újságíróval és Boros Bánk Leventével a Médianéző Központ igazgatójával vesézte ki Trombitás Kristóf műsorvezető.

  • Publi Café: A budapesti emberek és akik Karácsonyra szavaztak, arcul vannak köpve

A transzparenciára a baloldal mindig nagyon érzékeny, amikor valamilyen módon támadni akarják a jobboldalt. Amikor viszont nekik vannak olyan ügyeik, amikor nekik kéne nagyobb átláthatóságot adniuk, akkor kevésbé szeretnek ennek megfelelni.

Nemrég indult Karácsony Gergelynek egy plakátkampánya például, és a plakátokról jól leolvasható, hogy Karácsony Gergely már élesben bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek. Azt azonban nem igyekszik elárulni, hogy ez milyen pénzből van.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!